fbpx allegren wines
Events & Awards

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑ FRIDAYS™ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!

13 Φεβρουαρίου, 2017
-
Comments 0

Δε φτάνει μόνο μία μέρα για να γιορτάζεται ο έρωτας. Πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα, όπως και το φαγητό! Πόσο μάλλον όταν η μέρα των ερωτευμένων συνδυάζεται με την αγάπη για το καλό φαγητό -γιατί άλλωστε ο έρωτας περνάει από το στομάχι-.
Υπάρχουν πολλοί τύποι ερωτευμένων και ξέρουμε πως υπάρχει και ένας σωστός συνδυασμός γεύσεων για όλους!
Για παράδειγμα, το ζευγάρι εκείνο που μόλις έχει χτυπηθεί από τα βέλη του έρωτα, θα προτιμήσει κάτι που μπορεί να το μοιραστεί. Κάτι που θα απολαμβάνει πηρουνιά-πηρουνιά ή σαν άλλοι Λαίδη και Αλήτης,  όπως ένα Jack Daniels® Chicken Alfredo. Και εννοείται ότι μπροστά τους θα αφήσουμε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί.

 

Ένα πιο «ενναλακτικό» ζευγάρι, μπορεί να περάσει όμορφα , δοκιμάζοντας τα νέα cocktail Bartenders’ Βest, γελώντας και τσιμπολογώντας πάνω στη μπάρα. Εξάλλου, τα Bar Bites κλέβουν καρδιές και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κρύψουμε.

 

Αν το ζευγάρι, πάλι, είναι πεινασμένο τόσο για αγάπη όσο και για burger, θα του θυμίσουμε ότι εκείνη την ημέρα μπορεί κάποιος να απολαύσει Limited Edition Burgers και θα το αφήσουμε να παραδοθεί σε μοναδικές γευστικές προκλήσεις που θα εξιτάρουν τις αισθήσεις του! Δυο ολοκαίνουργια burgers, το Chili Con Carne και το Spicy Chicken κάνουν πρεμιέρα αύριο!

 

Κάποιο άλλο ζευγάρι, πάλι, που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα μαζί και δεν έχει ανάγκη από τυπικότητες, θα απολαύσει το αγαπημένο του γεύμα που θα ικανοποιεί απόλυτα τα γούστα του και θα μοιραστεί όμορφες αναμνήσεις και γλυκόλογα τρώγοντας αμέριμνα ΒΒQ Crusted Ribs και καυτερά Buffalo Wings.

 

Σε κάθε περίπτωση, το δείπνο θα κλείσει με ένα γλυκό που ενώνει όλους τους ανθρώπους και επικοινωνεί την αγάπη παντού. Μιλάμε για το Double Choco Kiss, μια σπιτική,αφράτη μους πραλίνας φουντουκιού με τριμμένο μπισκότο Oreo, σαντιγί και φράουλες.

 

Σας περιμένουμε του Αγίου Βαλεντίνου για να γιορτάσουμε και να γευτούμε την αγάπη. Εκείνη την μέρα δεν θα πάθουμε μόνο Παρασκευή. Θα πάθουμε και Έρωτα.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη