fbpx allegren wines
Christmas activities, Friday's Events, Friday's Restaurants, People & Places

HERE’S THE SEASON TO BE JOLLY @ TGI FRIDAYS™

20 Δεκεμβρίου, 2019
-
Comments 0

Στα TGI Friday’s™ μύρισαν, εκτός από Χριστούγεννα, τα λαχταριστά μας Holiday Treats! Τα TGI Fridays™ υποδέχονται τα Χριστούγεννα με τα πιο λαχταριστά χριστουγεννιάτικα πιάτα συνοδεία επετειακής μπίρας Fridays™ Red περιορισμένης παραγωγής σε συνεργασία με το ΑΘΗΝΕΟ, αλλά και χριστουγεννιάτικα events to let the good times roll έως τις 6 Ιανουαρίου σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™. Get into the Christmas groove και στο ολοκαίνουργιο TGI Fridays™ at Golden Hall από 23/12 μέχρι 6/1!

Μοναδικές, λαχταριστές, χριστουγεννιάτικες προτάσεις με ένα… TGI Fridays™ twist σε περιμένουν σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ για να απογειώσουν τη γιορτινή σου διάθεση. Ξεκίνησε το γεύμα σου με κρεμώδη σούπα κολοκύθας αρωματισμένη με μαντζουράνα και sour cream και ετοιμάσου γιατί το κυρίως γεύμα έρχεται με ακόμη πιο χριστουγεννιάτικο… mood. Αναρωτιέσαι για τι μιλάμε; Μα φυσικά για το Merry Turkey Roll, το πιο γευστικό, σιγομαγειρεμένο ρολό γαλοπούλας με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα μανιταριών & το απόλυτο Santa’s Strip Pepper Steak, τρυφερή κόντρα μπριζόλα με σως πιπεριού, πουρέ γλυκοπατάτας και λαχανικά γλασαρισμένα με μέλι.

Αν νόμιζες πως θα τα πιάτα μας θα τα απολαύσεις ξεροσφύρι, κάνεις μεγάλο χριστουγεννιάτικο λάθος! Η κεχριμπαρένια και πλούσια σε αρώματα επετειακή Fridays™ Red Beer είναι η ιδανική συνοδεία, όποια επιλογή κι αν κάνεις! Κι επειδή ο Αι Βασίλης θέλει και το γλυκάκι του, πρόσθεσε μια γλυκιά νότα στη γευστική χριστουγεννιάτικη εμπειρία σου με βελούδινο Red Velvet cake με στρώσεις από τυρί κρέμα, σοκολατένια μπάλα δημητριακών, σαντιγί και πολύχρωμη τρούφα.

Cheer for the holidays @ TGI Fridays™ με βραδιές live σαξοφώνου, DJ Sets, live bands, face painting και άλλες seasonal εκπλήξεις που θα σε κάνουν να αναφωνήσεις: Thank god it’s Christmas!

Are you ready to enter the Christmas State of Life?

Αυτά τα Χριστούγεννα, όλα είναι εδώ στα TGI Fridays™.

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη