fbpx allegren wines
Events & Awards

DREAMING OF A RED FRIDAYS™ CHRISTMAS

12 Δεκεμβρίου, 2016
-
Comments 0

“It’s the most wonderful time of the year” και όχι χωρίς λόγο. Τα Χριστούγεννα είναι η  ευκαιρία να ρίξουμε λίγο χρυσόσκονη στην καθημερινότητα μας, να ζήσουμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας, να αφεθούμε στις απολαύσεις χωρίς τύψεις, να διασκεδάσουμε! Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που τα συναισθήματα γίνονται ακόμα πιο έντονα και η ανάγκη για μοίρασμα ακόμα πιο μεγάλη!
Και εμείς στα Fridays αυτό το ξέρουμε πολύ καλά! Γι΄ αυτό το λόγο βάλαμε τα γιορτινά μας και μπήκαμε δυναμικά στο πνεύμα των ημερών,  διοργανώνοντας μια σειρά από events που σκοπό έχουν να μην αφήσουν κανέναν έξω από την γιορτή! Μπες στο πρόγραμμα και μην χάνεις λεπτό! Βρες όλες τις μέρες με τις special εκπλήξεις μας εδώ και οργανώσου! Φέτος, θα πάθεις Χριστούγεννα με την ίδια ένταση που ζεις το #epathaparaskevi και θα σου αρέσει πολύ!

Εμείς, πάντως, χωρίς να θέλουμε να σε προϊδεάσουμε -που θέλουμε- σου λέμε πως δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις τα DIY sessions, στα οποία θα μπορέσεις να φτιάξεις το δικό σου κόκκινο χριστουγεννιάτικο στολίδι με πρωτότυπα υλικά. Ένα στολίδι που θα μπορέσεις να κάνεις δώρο σε αυτόν που θες ή να το στολίσεις στο σπίτι σου για να έχεις πάντα κοντά σου το κόκκινο, πνεύμα των γιορτών!

christmas_diy_800x800

Οι Manouchedrome Trio, η gypsy swing μπάντα με τις jazz επιρροές, θα μας χαρίσει ατμοσφαιρικές βραδιές στην Κηφισιά, τη Γλυφάδα και το Κολωνάκι. Για τους λάτρεις της jazz, βραδιές με live σαξόφωνο θα συνοδεύσουν μουσικά τη βραδιά σας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Βέβαια, δεν θα πρέπει να λείπεις και από τα events με τα DJ set και την πιο uplifting μουσική, στα οποία είναι σίγουρο ότι δε θα μπορέσεις να αντισταθείς!

saxophone_800x800 manouchedrome_800x800

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα Fridays™Cosmos, θα αποχαιρετήσουμε τη χρονιά με το πιο ανεβαστικό party, με live από τους Jitterbugs SKG που μας προσκαλούν στα πιο retro Χριστούγεννα!

Δε θα μπορούσαμε, φυσικά, να μην αναφερθούμε και στο Hot Cocoa Bar Project που θα απολαύσεις στα Fridays™ Αμπελοκήπων.  Μια ωδή στη ζεστή σοκολάτα, στην θαλπωρή και στα Χριστούγεννα που έχουμε όλοι μέσα μας από παιδιά! Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις τη σοκολάτα της επιλογής σου και να της δώσεις τη γεύση που θέλεις!

Σε περιμένουμε να ζήσουμε τις πιο όμορφες γιορτές που θα μπορούσες να φανταστείς! Θέλουμε να είμαστε μαζί γιατί μαζί περνάμε πάντα πιο όμορφα! Join us στα πιο…Red Christmas!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη