fbpx allegren wines
Events & Awards

ΠΑΘΑΜΕ #MEXIQUILA ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ!

13 Ιουνίου, 2017
-
Comments 0

Και ενώ το καλοκαίρι κάνει γενναίες προσπάθειες για να έρθει, εμείς δημιουργήσαμε το ιδανικό mood για όλους εκείνους που κουράστηκαν με τη συννεφιά και θέλουν κάτι καυτό για να απογειώσει τη διάθεσή τους.

Φυσικά, μιλάμε για το νέο μας μενού, mexi-quila, το οποίο έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς amigos και πρόκειται να γίνει ο λόγος για να βρουν ακόμη περισσότεροι την καλοκαιρινή διάθεση, την ξέφρενη χαρά και την ανεμελιά που ορίζει την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

DSC01322

Το #EpathaMexiquila έρχεται να δώσει μια πικάντικη διάσταση στο #EpathaParaskevi και να μας παρασύρει με τις τέλειες γεύσεις και τα μεθυστικά του cocktails. Αυτό ακριβώς μοιραστήκαμε την Πέμπτη 8 Ιουνίου με αγαπημένους δημοσιογράφους και bloggers, σε ένα μεγάλο θεματικό party.

Μια ξεχωριστή fiesta, με latin μουσική και show με παραδοσιακό μεξικάνικο χορό,  όπου όλοι επισκέφτηκαν το Tacos Bar για να δοκιμάσουν τα πεντανόστιμα tacos σε 4 διαφορετικές εκδοχές, αλλά και το Nachos Bar για τα τραγανά και λαχταριστά nachos του, επικαλυμμένα με πικάντικο κιμά, σιγομαγειρεμένο με πιπεριές chipotle και tequila, με συνοδεία από queso cheese sauce και φρέσκο guacamole.
Τα Fried Burritos μοίραζαν απλόχερα σοκ στους ουρανίσκους των καλεσμένων και φυσικά τα ξεχωριστά, δροσερά, πολύχρωμα cocktails μας, κυκλοφορούσαν σε όλα τα χέρια, με πρωταγωνίστρια την Pink Chili Margarita, φτιαγμένη με φρέσκο χυμό γκρέιπφρουτ, σιρόπι τσίλι και Jose Cuervo, την tequila που είναι η καλύτερη σύμμαχος του bar μας.

Στο #Mexiquila party μας, η Jenny Melita, έδινε τον παλμό και τη δική της ξεχωριστή νότα, καθώς οι καλεσμένοι μας δεν είχαν μόνο την ευκαιρία να γευτούν τις νέες μεξικάνικες γεύσεις, αλλά  και να παίξουν με την παραδοσιακή πινιάτα ( ήσασταν μοναδικές The muse and the lady bug & Fashion has it) και να δεχτούν την πρόσκληση του The Spicy Challenge (Thumps up Luben, The Eaters & Style&Tonic), προσπαθώντας να βρουν εκείνη την shishito pepper που θα βάλει φωτιά στον ουρανίσκο τους και θα τους κάνει να απολαύσουν ακόμα πιο γρήγορα το cocktail τους.

Το #Mexiquila party (πάτα για να δεις αποκλειστικές φωτογραφίες) ήταν ένα από τα πρώτα βράδια ενός καλοκαιριού που θέλουμε να έχει ατελείωτες ευκαιρίες για fiesta.
Βρες το αγαπημένο σου cocktail και έλα να το ζήσουμε μαζί, για όλο το καλοκαίρι, σε όλα τα TGI Fridays™!

Viva La Vida!
Viva la Mexico!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη