Μόνο που τις κοιτάς σου ανοίγει η όρεξη!
Η αρχή γίνεται με τις πατάτες.
Γίνονται λεπτές ροδέλες.
Tηγανίζονται μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.
Ο μάγειρας τις αγγίζει με δέος .
Περιχύνονται με queso cheese sauce.
Γαρνίρονται με τυρί Monterey Jack και pico de gallo.
Η ειδική ποικιλία από Έλληνες παραγωγούς εξασφαλίζει χρυσό χρώμα και τραγανή υφή.
Τελικές πινελιές από σπιτικό queso cheese και sour cream sauce.
Ε ναι. Είναι παραπάνω από πατάτες. Είναι ροδέλες ευτυχίας!
#TGIFgr