fbpx allegren wines
Cooking & Tastes

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ GUACAMOLE, ΜΟΝΟ ΣΤΑ FRIDAYS!

17 Αυγούστου, 2015
-
Comments 0

Το guacamole έχει πλούσια ιστορία αφού παρασκευαζόταν από τους αζτέκους ήδη από το δέκατο έκτο αιώνα. Ενώ φαίνεται απλό στην εκτέλεση του, θέλει τεχνική για να πετυχαίνει κάθε φορά. Η ποιότητα του αβοκάντο -βασικού συστατικού- κάνει όλη τη διαφορά. Πολύ άγουρο και η συνταγή θα αποτύχει. Υπερβολικά ώριμο και θα πικρίσει.

fridays-guacamole6

Στα Fridays το guacamole ετοιμάζεται καθημερινά πετυχαίνοντας το ίδιο γευστικό και ποιοτικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι εφικτό χάρη στην προσεκτική των πρώτων υλών και συγκεκριμένα την προμήθεια αβοκάντο από μία ειδική ποικιλία από την Κρήτη. Τα συγκεκριμένα αβοκάντο είναι ιδιαίτερα “βουτυράτα” και χαρίζουν την υφή που χρειάζεται.

Το αβοκάντο που επιλέγουμε για το guacamole χρειάζεται να έχει ζωντανό πράσινο χρώμα αλλά όχι μαύρα στίγματα – σημάδι υπερβολικής ωρίμανσης.

fridays-guacamole5

Όλα τα υλικά ανακατεύονται στο χέρι.

fridays-guacamole4

Το guacamole αφού ετοιμαστεί συντηρείται για μία μέρα στο ψυγείο μαζί με τον πυρήνα του (κουκούτσι) –  το μυστικό για να διατηρήσει τη γεύση του.

fridays-guacamole2

Μόνο με την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια μπορείς καθημερινά να ετοιμάζεις τα πιο νόστιμα φαγητά με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη