fbpx allegren wines
Friday's People, People & Places

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

30 Ιανουαρίου, 2020
-
Comments 0

Δευτέρα κάτι έχεις; Νιώθεις σαν μόλις να βγήκες από hangover; Κανένα πρόβλημα. Αν είσαι φοιτητής κι έχεις πήξει με την προετοιμασία για την εξεταστική, για τα διαγωνίσματα ή τις εργασίες που σε πονοκεφαλιάζουν, στα TGI Fridays™ έχουμε το φάρμακο ακόμη και γι’ αυτό. Με 20% έκπτωση πες… «bye-bye πονοκέφαλε», «αντίο άγχος» και «welcome απόλαυση»!

Αν και την Τρίτη δεν αντέχεις, στα TGI Fridays™ με Fiesta Tuesdays και -25% σε tacos, nachos και quesadillas ετοιμάσου να μπεις σε happy mood και να αναφωνήσεις Arriba!

Στη μέση της εβδομάδας σίγουρα νιώθεις την ανάγκη για έξτρα χαλάρωση κι εμείς στα TGI Fridays™ το ξέρουμε καλά. Δώσε λοιπόν μια πιο χουχουλιάρικη αίσθηση στις Τετάρτες σου και μοιράσου το κρασάκι σου με το αγαπημένο σου πρόσωπο στη μισή τιμή. The perfect time to cheer για το τέλος της εβδομάδας που πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς.

Και έφτασε η παραμονή Παρασκευής… η γνωστή και ως προ-παρασκευή ή αλλιώς Πέμπτη. Αυτή, που φέρει την ελπίδα για ξεκούραση και σου δείχνει το φωτεινό δρόμο προς το Σαββατοκύριακο. Όπως και να τη λες, σίγουρα απαιτεί ολοήμερο εορτασμό! Μπύρες για όλους λοιπόν μόνο με 3,50 ευρώ!

Και… έφτασε επιτέλους η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! Ετοιμάσου να υποδεχτείς το πιο απολαυστικό ΣΚ μαδώντας… Margaritas στα 5,50 ευρώ. Με τόση απόλαυση, ποιος νοιάζεται αν σ ’αγαπά ή δεν σ ‘αγαπά;

Τα Σάββατα είναι για τους ψαγμένους steakers lovers, τους κοσμοπολίτες Texmexistas, τους Burger Maniacs, τους Super Foodies Fanatics και τους -πάντα- εύθυμους Cocktailos. Tribes των TGI Fridays™ ενωθείτε και Enter the Friday’s State of Life!

Κι επειδή στα TGI Fridays™ δεν ξενερώνουμε ποτέ, τις Κυριακές τραγουδάμε parararum με αγαπημένα cocktails στα 5,50€.

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να ζεις την κάθε σου μέρα σαν να είναι Παρασκευή;

Challenge accepted!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη