fbpx allegren wines
Cocktails & Drinks, Cooking & Tastes, Friday's cocktails

ΩΡΑ ΓΙΑ MARDI GRAS, ΩΡΑ ΓΙΑ TGI FRIDAYS™

27 Φεβρουαρίου, 2020
-
Comments 0

It’s official! Το Mardi Gras της Νέας Ορλεάνης τώρα στα TGI Fridays™, έτοιμο να σε παρασύρει στους καρναβαλίστικους ρυθμούς του.

Say what? Ποιο Mardi Gras;

Εάν δεν το έχεις ακουστά, ήρθε η στιγμή να το μάθεις με μια επίσκεψη στο πλησιέστερο TGI Fridays™ και να ταξιδέψεις γευστικά και μουσικά στο Mardi Gras της Νέας Ορλεάνης μέσα από αυθεντικές συνταγές, ευρηματικά κοκτέιλ και event που σίγουρα θα σε παρασύρουν στους ρυθμούς του πιο διάσημου καρναβαλιού της Αμερικής.

Για τρεις ολόκληρες εβδομάδες κατά την περίοδο της αποκριάς η Νέα Ορλεάνη μεταμορφώνεται υπό τους ήχους jazz, οι δρόμοι πλημμυρίζουν από πολύχρωμες αποκριάτικες στολές, κέφι, ζωντάνια και χορό και τα άρματα μοιράζουν χιλιάδες μωβ, χρυσές και πράσινες Mardi Gras χάντρες, ως σύμβολα της δικαιοσύνης, της δύναμης και της πίστης. So, believe us when we say…Beads & Bling…It’s a Mardi Gras thing.

Mardi Gras καρναβάλι για πάντα λοιπόν στα TGI Fridays™ σε ρυθμούς jazz, με νόστιμες επιλογές ethnic food κα πολύχρωμα κοκτέιλ που θα ενθουσιάσουν. Για πάντα; Όχι και για πάντα αλλά σίγουρα μέχρι τις 9 Μαρτίου οπότε πρόλαβε to Savor, Sip & Bling Bling.

Savor…αυθεντικές συνταγές της Νέας Ορλεάνης “Shrimp & Chicken Jambalaya” με ζουμερές γαρίδες και λωρίδες κοτόπουλου με σως Jambalya, “Wicked Chicken” με πικάντικα φιλέτα κοτόπουλου με Cazun cream sauce και Jambalya rice, “Surf & Turf” τρυφερή μπριζόλα με μπαχαρικά Νέας Ορλεάνης, Cazun cream sauce και Jambalya rice.

Sip…εξωτικά Havana Club κοκτέιλ, δροσερά “Mardi Gras” με βανίλια, grapefruit και lime, “Blue Louisiana” με orange curacao, blue curacao, passion fruit και καραμέλα και τον βασιλιά των κοκτέιλ “Carnival King” με κανέλα, βανίλια και ανανά.

Bling Bling….και ετοιμάσου να ταξιδέψεις στη ρετρό ατμόσφαιρα της Νέα Ορλεάνης με πολύ κέφι, γευστικές, μουσικές και καρναβαλίστικες εκπλήξεις στα TGI Fridays™.

Το πιο must Mardi Gras Thing των αποκριών είναι εδώ, μην το χάσεις!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη