fbpx allegren wines
People & Places

FRIDAY’S PEOPLE: Η ΕΡΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ LUCKY 7!

19 Αυγούστου, 2013
-
Comments 0
fridays people thessaloniki
Η Ερατώ με τη βραβευμένη δημιουργία της, το cocktail “Lucky 7”.

Στο εστιατόριο Friday’s® στην Πυλαία Θεσσαλονίκης συναντάμε στη θέση του bartender τη χαμογελαστή Ερατώ. Ας την γνωρίσουμε.

Ερατώ, τι αγαπάς περισσότερο στα Fridays;

Μα τα cocktails βέβαια!

Σοβαρά τώρα, πρόκειται για ένα καταπληκτικό μέρος που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να ανήκεις σε μια μεγάλη οικογένεια! Περισσότερο απ’ όλα όμως αγαπώ το ότι απολαμβάνω τη δουλειά μου και έχω ζήσει στα Friday’s®μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου.

Πώς εκφράζεται το Friday’s® spirit στο κατάστημα της Πυλαιας;

‘Ο,τι και αν κάνουμε σαν ομάδα, δεν ξεχνάμε ποτέ πως κάθε καλεσμένος πρέπει να φεύγει ευχαριστημένος! Βασισμένοι λοιπόν σ´αυτό κάνουμε, οχι την κάθε μέρα, αλλά την κάθε μας βάρδια να είναι Παρασκευή. Δε σταματάμε ποτέ να γελάμε και ακόμη και στις δυσκολίες παρασέρνουμε ο ένας τον άλλον και περνάμε υπέροχα! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στην Πυλαία έχουμε τη φήμη του πιο Fun Friday’s καταστήματος.

Πες μας μία εμπειρία που σου έχει μείνει αξέχαστη όσο είσαι μέλος της ομάδας Friday’s®;

Στα Friday’s® αποκτάς συνεχώς νέες εμπειρίες και γνώσεις. Προσωπικά βίωσα μία αξέχαστη εμπειρία όταν κλήθηκα να εκπροσωπήσω ως bartender το κατάστημα μου,  στο διαγωνισμό καλύτερων καλοκαιρινών cocktail που έγινε στην Αθήνα. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από καταπληκτικό καθώς το coctail που παρουσίασα όχι μόνο κέρδισε αλλά μπήκε και μόνιμα στον κατάλογο. Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν λίγους μήνες αργότερα, όταν είχε μπει το Lucky 7 (έτσι ονομάζεται το cocktail) στον κατάλογο και οι συνάδελφοι μου, το πρότειναν σε κάποιους καινούργιους καλεσμένους. Εκείνοι με προσκάλεσαν στο τραπέζι προκειμένου να με συγχαρούν και για να μοιραστούν μαζί μου τη χαρά του να απολαμβάνουν ένα ποτό που είχε δημιουργήσει κάποιος από το ίδιο κατάστημα που είχαν επιλέξει.

Ένιωσα περήφανη τόσο για τη δημιουργία μου όσο και για το ότι κατάφερα να κάνω τους καλεσμένους των Friday’s® να αισθανθούν οικεία με εμάς και να έχουν μία μοναδική  εμπειρία!

Εσύ με ποιο τρόπο κάνεις την κάθε μέρα να είναι σαν Παρασκευή;

Πιστεύω στη θετική ενέργεια και στα τεράστια χαμογέλα τα οποία φροντίζω και να  μεταδίδω!

fridays-people-erato
Lucky 7
Jose Cuervo® Especial Silver, agave syrup, fresh strawberry and green apple, lime mix and green apple syrup.

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη