fbpx allegren wines
People & Places

ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ;

18 Σεπτεμβρίου, 2013
-
Comments 0

Στα Friday’s® η… παρασκευή cocktail είναι Τέχνη.
Ειδικά όμως στα Friday’s® στο Κεφαλάρι, ο bartender Κώστας Μπαρδάς μπορεί να σου διηγηθεί την ιστορία που κρύβει κάθε ποτό.

Με 6 χρόνια εμπειρία στο bar των Friday’s®και τη δική του έντονη αγάπη για το bartending, ο Κώστας περιγράφει τον εαυτό του ως κάποιον που “βγάζει καφέ από το ένα χέρι και αλκοόλ από το άλλο”. Στον ελεύθερο χρόνο του βγαίνει, μιλάει με συναδέλφους του, διαβάζει και ενημερώνεται.

Τις ώρες που δουλεύει πάλι,  μοιράζεται όσα ανακαλύπτει για τα cocktail με τους καλεσμένους των Friday’s®. Κάθε ποτό που τους παρουσιάζει περιέχει τη μαγεία της σωστής μείξης των υλικών μαζί με την κουλτούρα του αλκοόλ.

fridays-kefalari-restaurant-kifisia-bartender-cocktails
Ο Κώστας στα Friday’s® στο Κεφαλάρι. Είτε θα ετοιμάζει ποτά, είτε θα μιλάει για ποτά!

Με την εκπαίδευση και την εμπειρία τους, όλοι οι bartender των Friday’s® μπορούν να ετοιμάσουν το αγαπημένο σου ποτό. Ο Κώστας ειδικά, χαίρεται όταν είναι σε θέση να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το αγαπημένο σου cocktail. Και αν ενδιαφέρεσαι, μπορεί να σου μιλήσει για αυτό.

Αρκεί να του πεις την προτίμηση σου σε βάση  (ρούμι, τεκίλα, τζιν ή βότκα) και τις αγαπημένες σου γεύσεις. Λίγες μόνο απαντήσεις σου αρκούν για  να βρεις τον αγαπημένο σου συνδυασμό.

Τα Friday’s® έχουν γίνει διάσημα για το “Friday’s® Spirit”: τη χαρούμενη διάθεση και το κέφι το οποίο εκφράζουν και μεταδίδουν σε όλους τους καλεσμένους τους. Ο κάθε bartender εκφράζει το Friday’s® Spirit μέσα από τα ταλέντα, τις ικανότητες και την προσωπικότητα του.

Για τον Κώστα, το Friday’s® spirit είναι η επικοινωνία. Του αρέσει να μιλάει με τον κόσμο, να ακούει τις ιστορίες τους, να απαντάει σε ερωτήσεις και να τους ενημερώνει.

Πάντα με χαμόγελο:)

Στην επόμενη επίσκεψη σου στα Friday’s® στο Κεφαλάρι, μίλησε μαζί με τον Κώστα και μη διστάσεις να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου στα σχόλια.

Όπως και αν αισθάνεσαι, μία επίσκεψη στα Friday’s® στο Κεφαλάρι θα σου μεταδώσει διάθεση…Hippy Hippy Shake!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη