fbpx allegren wines
People & Places

FRIDAY’S PEOPLE: ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

08 Ιουλίου, 2013
-
Comments 0

Στο εστιατόριο Friday’s® στην Πυλαία Θεσσαλονίκης θα συναντήσετε τον πιο χαρούμενο σερβιτόρο: το Γιάννη!
Ας τον γνωρίσουμε.

Γιάννη τι είναι αυτό που σου αρέσει στα Friday’s®;

Αγαπάω την αίσθηση που μου δίνει η δουλειά σε ένα τέτοιο μαγαζί. Με κάνει να νιώθω μοναδικός επειδή υπάρχει ενδιαφέρον για τους ανθρώπους.

Στο εστιατόριο Friday’s® στην Πυλαία Θεσσαλονίκης που εργάζεσαι, πώς εκφράζεται το Friday’s® spirit;

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η προσπάθεια μας είναι να έχουμε και να μεταδίδουμε καλή διάθεση. Θέλουμε όσοι έρχονται στο κατάστημα να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Όταν φεύγουν θέλουμε να αισθάνονται σαν να ήταν καλεσμένοι στο σαλόνι καλών φίλων που τους περιποιήθηκαν. Είμαστε φιλικοί αλλά ευγενικοί και έχουμε μεγάλο σεβασμό για όσους έρχονται σε εμάς. Η φράση που επαναλαμβάνουμε μεταξύ μας είναι πως: “Αν δεν είναι fun, δεν είναι Friday’s®!”

εστιατόρια Friday's ΘεσσαλονίκηΠες μας μία εμπειρία που σου έχει μείνει αξέχαστη όσο είσαι μέλος της ομάδας Friday’s®;

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, θυμάμαι ένα ζευγάρι που είχε κάνει κράτηση. Όταν μπήκαν και οι δύο στο κατάστημα, ο κύριος χωρίς να τον δει η συνοδός του,  συνεννοήθηκε μαζί μου δίνοντας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων.

Με το που μου έκανε νόημα, μαζεύτηκε όλο το προσωπικό του καταστήματος και κάναμε μια φοβερή έκπληξη με τραγούδι, κέφι, ένταση και τρελή χαρά. Αποκορύφωση ήταν φυσικά η απάντηση της κοπέλας, η οποία δέχτηκε.

Δε θα ξεχάσω πόσο ευτυχισμένη έδειχνε. Απερίγραπτη εμπειρία!

Εσύ Γιάννη με ποιο τρόπο κάνεις την κάθε μέρα σου να είναι σαν Παρασκευή;

Φροντίζω να έχω καλή διάθεση για να μπορώ να τη μεταδίδω και στους άλλους. Αυτό που κάνω δηλαδή καθημερινά και στα Friday’s®, είναι κάτι που μου έρχεται πλέον αυθόρμητα. Εξάλλου η δουλειά είναι ο μικρόκοσμος της κοινωνίας και σε αυτή την κοινωνία θέλω να συνεισφέρω όντας καλοδιάθετος και ευγνώμων για την κάθε στιγμή.

__________________

Αγαπημένο φαγητό του Γιάννη είναι η BBQ Chicken Salad που έχει στήθος κοτόπουλου επικαλυμμένο με γλυκοπικάντικη BBQ sauce. Σερβίρεται πάνω από ανάμικτη πράσινη σαλάτα, ντομάτα, πράσινα κρεμμυδάκια, κολίανδρο, τυριά Cheddar, Monterey Jack & Barbecue Vinaigrette dressing. 

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη