fbpx allegren wines
Friday's Events, Friday's Restaurants, People & Places

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΑ TGI FRIDAYS™: ENTER THE HORROR STATE OF LIFE

29 Οκτωβρίου, 2019
-
Comments 0

To countdown για την πιο spooky ημέρα της χρονιάς, την ημέρα του Halloween έχει ήδη ξεκινήσει και τα zombie, οι μάγισσες, τα φαντάσματα… ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προκαλέσουν τον απόλυτο τρόμο στα TGI Fridays™. Εσύ θα το αντέξεις;

Τί είναι όμως το Halloween; Για όσους δεν γνωρίζουν, το Halloween προέρχεται από την Κέλτικη παράδοση και την παραμονή της χριστιανικής γιορτής All Hallows’ Day, των Αγίων Πάντων δηλαδή. Πρόκειται για την ημέρα που οι πιστοί άναβαν φαναράκια έξω από τα σπίτια τους, καλώντας τα πνεύματα των νεκρών τους να επιστρέψουν στις οικογένειές τους για μια και μοναδική νύχτα του χρόνου. Τη νύχτα αυτή, οι οικογένειες φρόντιζαν να έχουν έτοιμα κεράσματα για τους νεκρούς τους, για να τους προσφέρουν έτσι τη θαλπωρή που τόσο τους είχε λείψει.

Ακολουθώντας την Κέλτικη αυτή παράδοση, οι Αγγλοσαξονικές κυρίως χώρες, καθώς και η Ιταλία, Γερμανία, Ρωσία, Ρουμανία, Ελβετία αλλά και χώρες της Άπω Ανατολής μεταμφιέζονται και πάνε πόρτα-πόρτα κάνοντας την ερώτηση, trick or treat; φάρσα ή κέρασμα;

O τρόμος όμως κυριεύει και στην Ελλάδα, όπου οι προετοιμασίες παίρνουν σάρκα και οστά, και οι βραδιές στα TGI Fridays™ γίνονται ολοένα και πιο spooky.

Το πιο ανατριχιαστικό Horror room έχει ανοίξει τις πύλες του στο κατάστημα TGI Fridays™ στην Κηφισιά και θα παραμείνει ανοιχτός έως και τις 31/10.

Στις 31/10 στα καταστήματα TGI Fridays™ στην Κηφισιά (Αθήνα) και Πυλαίας & Αριστοτέλους (Θεσσαλονίκη), μεταμορφώσου σε Zombie, Joker ή φρικιαστικό πλάσμα της νύχτας με Spooky Face Painting.

Ο πραγματικός φόβος όμως παραμονεύει κάτω από τις κάρτες ταρώ που θα διαβάζονται εντελώς δωρεάν στις 31 Οκτωβρίου μεταξύ 20:00-24:00 (Κηφισιά, Αριστοτέλους, Πυλαία). Ετοιμάσου για πολύ τρομακτικές καταστάσεις…

Αυτό το Halloween σε προκαλούμε να χαράξεις κι εσύ τη δική σου Jack-o’-lantern κολοκύθα στο κατάστημα της Κηφισιάς, της Γλυφάδας ή του Κολωνακίου στις 31 Οκτωβρίου και ώρα 20.00μ.μ. – 23.00μ.μ., όπου θα ακολουθήσει το παραδοσιακό χάραγμα κολοκύθας.

Αυτό το Halloween, δε θα προλάβεις να πεις boo! Εnter the HORROR State of Life @TGI Fridays and get ready to screa…

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη