fbpx allegren wines
Cocktails & Drinks

SUMMER HAPPY NIGHTS ΣΤΑ TGI FRIDAYS™

02 Αυγούστου, 2019
-
Comments 0

Έχει αρχίσει το countdown για τις διακοπές και κάθε μέρα η ρουτίνα σου μοιάζει αφόρητη; Ετοιμάσου για μια απόδραση στην πόλη που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην καλοκαιρινή χαλάρωση.

Από τις 5 έως τις 15 Αυγούστου τα TGI Fridaysσε προσκαλούν καθημερινά μετά τις 21:00 για Happy Summer Nights με 1+1 Margaritas ή 1+1 Daiquiris!

Τί να επιλέξεις όμως; Margarita ή Daiquiri; Εξαρτάται από το που θα ήθελες να σε ταξιδέψει το κοκτέιλ σου. Μήπως να πιείς ένα Daiquiri, να σε ταξιδέψει στην Κούβα και το El Floridita που σύχναζαν οι μεγάλοι αστέρες της εποχής ή καλύτερα μια Margarita να σε γυρίσει πίσω στο 1936 και στην Τιχουάνα του Μεξικό;

The choice is yours! Ένα μόνο είναι σίγουρο, ότι και στις δύο περιπτώσεις σίγουρα θα αποδράσεις σε παραμυθένιους προορισμούς και θα ζήσεις τις πιο αξέχαστες στιγμές.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εάν δεν διαθέτεις ήδη την Friday’s Club Card είναι να γίνεις κι εσύ μέλος στην πιο μεγάλη παρέα και να δώσεις έξτρα γεύση και χρώμα στις καλοκαιρινές σου νύχτες στην πόλη.

Τα Happy Summer Nights των TGI Fridaysθα κάνουν τα βράδια σου να μοιάζουν με βράδια Παρασκευής και την αναμονή σου για τις διακοπές…διασκέδαση!

Ως μέλος των TGI Fridaysstay happy μέχρι τις διακοπές με 1+1 δροσιστικές Margaritas ή 1+1 απολαυστικά Daiquiris.

Και μη ξεχνάς: όλα τα TGI Fridaysβρίσκονται ήδη σε summer mode με εξωτική Boonoonoonoos διάθεση, πιάτα και κοκτέιλ που θα σε ταξιδέψουν.

Ready for Happy Summer Nights?

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη