fbpx allegren wines
People & Places

ΕΝΑ COMEBACK ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ

27 Σεπτεμβρίου, 2018
-
Comments 0

Breaking News: H επιστροφή στη φοιτητική ζωή με συναρπαστικές εξελίξεις!

Ένα ακόμη καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και έχεις αρχίσει ήδη να στριμώχνεσαι στα λεωφορεία και στα τρένα για να φτάσεις στη σχολή σου. Πριν σε καταβάλει όμως το άγχος για το πρωινό ξύπνημα, τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τα μαθήματα που πρέπει να περάσεις στην επόμενη εξεταστική, πάρε μια βαθιά ανάσα και σκέψου…

Σκέψου, ότι σιγά-σιγά και με κάθε νέα μέρα που περνά πλησιάζεις ακόμη πιο κοντά στους στόχους και στα όνειρά σου. Ότι κάθε χρόνο σε περιμένουν νέες εμπειρίες, νέες προοπτικές και νέες φιλίες που καλείσαι να δοκιμάσεις.

Ετοιμάσου λοιπόν να κάνεις catch up με τους κολλητούς σου, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να παρτάρεις ξέφρενα στα πιο hot φοιτητικά πάρτι της χρονιάς. Να κλείσεις έγκαιρα θέσεις για τις πιο cult παραστάσεις και τις πολυσυζητημένες συναυλίες του χειμώνα και να περάσεις αμέτρητες ώρες στα πιο trendy στέκια της περιοχής.

Κι αν δεν έχεις αποκτήσει ακόμη το δικό σου στέκι, με 20% έκπτωση για φοιτητές κάθε Δευτέρα στα Fridays, μάλλον ήρθε η στιγμή να το κάνεις.

Τι πιο ωραίο να αρχίσεις τη νέα σεζόν με λαχταριστές απολαύσεις από τα Fridays; Τραγανά Pancho Villa Nachos, ζουμερά Jack Daniels burger, τρυφερά steak fajitas, θρεπτικές σαλάτες και δροσιστικές μαργαρίτες, και όλα αυτά με 20% έκπτωση απλά επιδεικνύοντας τη φοιτητική σου ταυτότητα.

Τελικά, με τα Hangover Mondays των Fridays η επιστροφή στη φοιτητική ζωή σίγουρα μοιάζει πιο απολαυστική από ότι περίμενες.

Στροφή για ένα δυναμικό comeback λοιπόν. Θα τα καταφέρεις!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη