fbpx allegren wines
People & Places

ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ

22 Φεβρουαρίου, 2018
-
Comments 0

Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Όλες, όμως, μπορούν στα Fridays να γίνουν Παρασκευή. Αυτό το ξέρεις πια πολύ καλά (#epathaparaskevi)! Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι πως ακόμα και στα Fridays πρέπει να έχεις σωστό προσανατολισμό αν θέλεις να περάσεις ακόμα καλύτερα απ’ όσο φαντάζεσαι.

Όπως οι μέρες δεν είναι όλες ίδιες έτσι δεν είναι ίδια και όλα τα σημεία των Fridays. Κάθε σημείο έχει τον χαρακτήρα του. Κάθε γωνιά έχει τις δικές της μαγικές ιδιότητες. Κάθε μέρος, την ενέργεια του. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα περάσεις το κατώφλι ενός καταστήματος, διάλεξε με σιγουριά το σημείο που θα σε φιλοξενήσει:

Η μπάρα. Το σωστό σημείο όταν είσαι εξωστρεφής και νιώθεις να έχουν πάρει φωτιά οι επικοινωνιακές σου ικανότητες. Εκεί, θα μιλήσεις με τον μπάρμαν, θα φλερτάρεις όσο θέλεις, θα πιεις μια δροσερή Margarita, θα τσιμπήσεις, θα σχολιάσεις την επικαιρότητα και θα είναι σα να έχεις βγει με τους κολλητούς σου.

Τραπεζάκι στο παράθυρο. Φάση ονειροπόλησης και εσωτερικής αναζήτησης. Παραγγέλνεις και αφήνεις το βλέμμα σου να χαθεί έξω. Κανείς δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει, τίποτα δεν θα σε ταράξει. Απόλαυσέ το όσο μπορείς και κακόμαθε τον εαυτό σου λίγο παραπάνω με ένα Snicky Cake.

Εσωτερικό, κλειστό καναπεδάκι.  Το τέλειο μέρος για να συζητήσεις σοβαρά με το έτερον ήμισυ σου. Ενδείκνυται για πρώτο ραντεβού (ή και για τελευταίο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή). Όπως και να χει, εμείς είμαστε εδώ για σένα και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Τραπέζι ροτόντα. Το τραπέζι της παρέας, του business meeting και της στιγμής των μεγάλων ανακοινώσεων. Χωράει άνετα 6 άτομα και είναι αυτό που φιλοξενεί γενέθλια, δημόσιες προτάσεις γάμων και εκφωνήσεις μικρών ή μεγαλύτερων λόγων. Όταν σου δίνεται το βήμα, οφείλεις να το εκμεταλλευτείς!

Τραπέζι στην αυλή. Το τραπέζι όλων εκείνων που έχουν την άνοιξη μέσα τους ακόμα και όταν δεν υπάρχει έξω τους. Ή το ιδανικό σημείο όλων εκείνων που θέλουν να έχουν γενική εποπτεία. Κάθεσαι χαλαρός, απολαμβάνεις το Handcrafted Burger σου και κοζάρεις με την ησυχία σου όλους εκείνους που μπαινοβγαίνουν στο κατάστημα. Δεν σε λέμε κουτσομπόλη, μην τρομάζεις. Ξέρουμε ότι φροντίζεις απλώς για την ενημέρωση σου. That’s all.

Τι περιμένεις; Βρες το αγαπημένο σου Fridays™ εδώ

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη