fbpx allegren wines
Events & Awards

ΒΑΛΕ SALSA ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ! ΕΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ TGI FRIDAYS ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!

04 Μαρτίου, 2019
-
Comments 0

Ποιος είπε ότι το Κολωνάκι δεν ξέρει να διασκεδάζει ξέφρενα και αντισυμβατικά στους ρυθμούς της Αποκριάς; Σίγουρα πάντως κανένας που να έχει έρθει σε ένα από τα αποκριάτικα πάρτι των TGI Fridays. Γιατί το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι που στήνεται στο απόλυτο σημείο συνάντησης της πόλης είναι το απόλυτο συνώνυμο του αποκριάτικου ξεφαντώματος! Όλοι το ξέρουν αυτό!

Το πιο ανατρεπτικό, latin αποκριάτικο πάρτι έρχεται και φέτος στα TGI Fridays Κολωνακίου με τους Salsa Sinners, την πρώτη επαγγελματική χορευτική ομάδα του είδους στη χώρα, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, για να μας συνεπάρει στους ρυθμούς της samba και του latin και να γεμίσει τα ποτήρια μας με φαντασία και αλκοόλ. Και είναι εδώ, στην καρδιά της πόλης που και φέτος θα χτυπήσει η καρδιά του καρναβαλιού!

Το πάρτι θα αρχίσει με τους Salsa Sinners που θα γεμίσουν το χώρο με latin vibes και θα μας παρασύρουν στην κολασμένη ενέργειά τους. Ξέρατε πως ό,τι είναι η σάλτσα για το φαγητό, είναι και η salsa για το χορό; Τα ίδια τα μέλη της ομάδας, που έχουμε απολαύσει στο Dancing with the Stars και στη συναυλία των Buena Vista Social Club, το επιβεβαιώνουν. «Αυτό που κάνει τη salsa τόσο ιδιαίτερη είναι πως δίνει μια παράξενη ελευθερία» λένε και μας απλώνουν το χέρι. Στα θρυλικά πάρτι τους κανείς δεν μένει αμέτοχος. Είναι αδύνατον. Γιατί μέσα σε όλους υπάρχει ένας χορευτής κι εκείνοι ξέρουν πώς να τον κάνουν να εκφραστεί. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν στο μπαρ των TGI Fridays τα αγαπημένα μας cocktails με μόνο 5,50€! Οι Margarita lovers μπορούν να απολαύσουν την κλασική Margarita ή The Best Fridays Margarita. Για όσους προτιμούν το ρούμι, μπορούν να χορέψουν παρέα με ένα Classic Mojito, ένα Daiquiri ή ένα Caribbean Rum Punch. Εναλλακτικά οι λάτρεις του τζιν μπορούν να επιλέξουν το Marilyn’s Gin.

Φορέστε λοιπόν την πρωτότυπη στολή σας, τα πολύχρωμα αξεσουάρ σας ή απλώς τη χορευτική σας διάθεση και ελάτε στα TGI Fridays στο Κολωνάκι, την Κυριακή 10 Μαρτίου μετά τις 21:30. Μαζί θα διαπιστώσουμε πως όταν το κέφι των TGI Fridays συναντά τον χορό των Salsa Sinners προκύπτει το απόλυτο κοκτέιλ ενός αποκριάτικου πάρτι! Μην το χάσετε!

 

TGI Fridays™ Κολωνάκι: Νεοφύτου Βάμβα 2, τηλ. 210 7227721

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη