It’s official! Το Mardi Gras της Νέας Ορλεάνης τώρα στα TGI Fridays™, έτοιμο να σε παρασύρει στους καρναβαλίστικους ρυθμούς του. Say what? Ποιο Mardi Gras; Εάν δεν το έχεις ακουστά, ήρθε η στιγμή να το μάθεις με μια επίσκεψη στο πλησιέστερο TGI Fridays™ και να ταξιδέψεις γευστικά και μουσικά στο Mardi Gras της Νέας Ορλεάνης
ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΑ TGI FRIDAYS™: ENTER THE HORROR STATE OF LIFE
To countdown για την πιο spooky ημέρα της χρονιάς, την ημέρα του Halloween έχει ήδη ξεκινήσει και τα zombie, οι μάγισσες, τα φαντάσματα… ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προκαλέσουν τον απόλυτο τρόμο στα TGI Fridays™. Εσύ θα το αντέξεις; Τί είναι όμως το Halloween; Για όσους δεν γνωρίζουν, το Halloween προέρχεται από την Κέλτικη
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ FRIDAYS ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Το όνομα στην ταυτότητα μου γράφει Εμμανουήλ Γαλανάκης. Είμαι 21 ετών και έχω μεγαλώσει στην Κρήτη, αλλά βρίσκομαι μόνιμα στην Αθήνα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Σπουδάζω στο τμήμα φυσικοθεραπείας στο ΑΤΕΙ, είμαι πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στο Στίβο, μου αρέσει η φυσική άσκηση αλλά παράλληλα με έλκουν τόσο η τέχνη, όσο και οι δημιουργικές δραστηριότητες. Ασχολούμαι
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FRIDAYS ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
Δουλεύω στα Fridays Κηφισιάς τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι καλεσμένοι του εστιατορίου με γνωρίζουν με το όνομα μου όπως και το Βασίλη με τον οποίο συνεργαζόμαστε. Μας ζητούν και τους δύο στο τηλέφωνο με το όνομα μας και νιώθουμε σα να υποδεχόμαστε φίλους στο κατάστημα. Είναι ωραία η αίσθηση του καλωσορίσματος η οποία ουσιαστικά ξεκινάει την εμπειρία
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ GUACAMOLE, ΜΟΝΟ ΣΤΑ FRIDAYS!
Το guacamole έχει πλούσια ιστορία αφού παρασκευαζόταν από τους αζτέκους ήδη από το δέκατο έκτο αιώνα. Ενώ φαίνεται απλό στην εκτέλεση του, θέλει τεχνική για να πετυχαίνει κάθε φορά. Η ποιότητα του αβοκάντο -βασικού συστατικού- κάνει όλη τη διαφορά. Πολύ άγουρο και η συνταγή θα αποτύχει. Υπερβολικά ώριμο και θα πικρίσει. Στα Fridays το guacamole ετοιμάζεται καθημερινά
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΜΕ ΨΥΧΗ ΣΤΑ FRIDAYS ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
Με λένε Οδυσσέα και εργάζομαι στα Fridays Αριστοτέλους. Μετά τις σπουδές μου στη μαγειρική, ολοκλήρωσα την πρακτική μου στα Fridays Πυλαίας. Θυμάμαι τότε να μαγειρεύω για την οικογένεια και τους φίλους μου ασταμάτητα για εξάσκηση. Με τα Fridays προχωρήσαμε σε συνεργασία με αποτέλεσμα σήμερα να εργάζομαι ως store chef στα Fridays Αριστοτέλους. Αγαπώ πολύ τη