fbpx allegren wines
Friday's People

ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ

29 Ιουνίου, 2016
-
Comments 0

Με λένε Σωτηρία και εργάζομαι τους τελευταίους 6 μήνες στα Fridays™ Αμπελοκήπων.

 

 Ξέρω ότι δε μου φαίνεται,αλλά έχω ασχοληθεί 7 χρόνια με το Tae Kwon Do και έχω ένα νταν (τη μαύρη ζώνη δηλαδή). Από μικρή είχα πολλή ενέργεια και είχα βρει στον αθλητισμό μία διέξοδο. Μου αρέσουν τα δυναμικά αθλήματα είτε μιλάμε για βόλει, είτε για στίβο.

 

Έχω μεγαλώσει σε μία οικογένεια με άλλα τρία αδέρφια και έχω συνηθίσει να είμαι ανάμεσα σε κόσμο ή να συνεργάζομαι σε ομάδες. Στα Fridays™ απολαμβάνω πολύ το ευχάριστο κλίμα με τους συνεργάτες μου οι οποίοι με φωνάζουν “το λολιπόπι” ή όποιο άλλο παρατσούκλι τους έρθει εκείνη τη στιγμή! Νομίζω ότι έχω τα περισσότερα παρατσούκλια από οποιονδήποτε άλλο εδώ.

fridays-people-hostess-3

Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο καιρό στα Fridays™ Αμπελοκήπων αλλά ήδη έχω προλάβει να ζήσω μια ιστορία που μου άρεσε πολύ. Οκ είναι λίγο ρομαντική. Επειδή βρίσκομαι στην υποδοχή, είμαι εκείνη που έρχεται σε πρώτη επαφή με τους καλεσμένους μας. Ένα απόγευμα λοιπόν, ήρθε μία κυρία και μου είπε: “Ψάχνω κάποιον με τον οποίο έχω ραντεβού” και μετά ψιθύρισε στο αυτί μου “αλλά δεν ξέρω πώς είναι εμφανισιακά”. Τον κάλεσε στο κινητό του και μου ζήτησε να δω ποιος κάθεται μόνος του και απαντάει στο τηλέφωνο για να είναι σίγουρη. Κατέληξαν να μείνουν για αρκετή ώρα στο κατάστημα και θέλω να σκέφτομαι ότι τους έφερα λίγη τύχη. Εννοείται ότι απόκτησα και το παρατσούκλι “η προξενήτρα” όταν το έμαθε η υπόλοιπη ομάδα.

 

Για τα αγαπημένα μου φαγητά μπορώ να μιλήσω με σιγουριά γιατί ΛΑΤΡΕΥΩ το Chicken Ranchero Burritos που είναι λίγο spicy αλλά εντελώς στις γεύσεις που μου ταιριάζουν. Σε cocktail είμαι κλασική. Επιλέγω τη Best Fridays Margarita αλλά τελευταία έχω ερωτευτεί το 7th Sense και το προτείνω σε όλους!

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη