fbpx allegren wines

Food Facts & Safety

100% Φρέσκο

Μοσχαρίσιο Μπιφτέκι

Το μπιφτέκι μας φτιάχνεται από ολόκληρα κομμάτια φρέσκου μοσχαρίσιου κρέατος, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα ή μπαχαρικά. Παράγεται σε τοπικό προμηθευτή και παραδίδεται καθημερινά στα καταστήματά μας, ώστε να διατηρεί τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Πραγματοποιούνται τακτικοί ποιοτικοί έλεγχοι και μικροβιολογικές αναλύσεις βάση Ευρωπαϊκών κανονισμών από πιστοποιημένα εργαστήρια, που διασφαλίζουν την ποιότητά του. Το 2016 λάβαμε το βραβείο “BEST FOOD IN EUROPE – MADRID 2016” ως τα πρώτα TGI Fridays™ που ανέπτυξαν 100% φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι.

Σπιτικές sauces

Οι sauces μας παρασκευάζονται καθημερινά στις κουζίνες μας από διαλεχτά υλικά, συνοδεύοντας ιδανικά τα αγαπημένα σας Fridays™ πιάτα.

Φρέσκα ψωμάκια

Τα ψωμάκια μας παρασκευάζονται καθημερινά από υλικά υψηλής ποιότητας χωρίς συντηρητικά και παραδίδονται την ίδια μέρα στα καταστήματά μας, για να κλείνουν μέσα τους όλη τη γεύση των signature Fridays™ Burgers.

Φρέσκες πατάτες

Οι λαχταριστές Potato Twisters φτιάχνονται από φρέσκια πατάτα κομμένη σε ροδέλες και γαρνίρονται με φρέσκα λαχανικά και σπιτικές sauces.
Ο διάσημος πουρές μας φτιάχνεται από ολόκληρες, φρέσκες πατάτες και αγνά υλικά.

Επιλογή Προμηθευτών

Όλοι οι προμηθευτές μας είναι αυστηρά επιλεγμένοι και πιστοποιημένοι με διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων (GFSI). Πραγματοποιούνται τακτικές επιθεωρήσεις στις εγκαταστάσεις τους, αλλά και απροειδοποίητες μικροβιολογικές αναλύσεις από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου, για να διασφαλίσουμε ότι οι πρώτες ύλες μας φέρουν καθημερινά τα ίδια χαρακτηριστικά ποιότητας και ασφάλειας. Όλοι οι προμηθευτές μας αξιολογούνται ετησίως, με βάση μια σειρά ποιοτικών κριτηρίων. Όλες οι πρώτες ύλες που επιλέγουμε είναι εξαιρετικής ποιότητας και ελέγχονται καθημερινά, ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές μας.

Τεχνολογία & Έλεγχος

Αξιοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και διαδικασίες, για να εξασφαλίσουμε άριστη ποιότητα και γεύση, σε συνδυασμό με υψηλή ασφάλεια.

Διαδικασίες & Επιθεωρήσεις

Το 2010 πιστοποιηθήκαμε για πρώτη φορά με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) ISO 22000:2005. Καθημερινά τηρούμε και εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ασφάλειας και υγιεινής, καθώς και όλους τους ελέγχους για να διασφαλίσουμε ότι τηρούνται άριστες συνθήκες επεξεργασίας τροφίμων. Διατηρούμε τη δέσμευσή μας στην τήρηση όλων των προαπαιτούμενων και κρίσιμων σημείων ελέγχου, για να εξασφαλίσουμε ένα περιβάλλον με υψηλό επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας. Τακτικοί και απροειδοποίητοι έλεγχοι πραγματοποιούνται στα εστιατόριά μας τόσο από την ομάδα Ποιοτικού Ελέγχου όσο και από ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς NSF, TÜV HELLAS (TÜV NORD), προκειμένου να διασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο όλων των απαραίτητων διαδικασιών. Οι σαφείς και προκαθαρισμένες διαδικασίες ελέγχου σε συνδυασμό με την κουλτούρα μας και την διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας, στηρίζουν τη πολιτική μας “Safety Always Comes First”.

Εκπαίδευση

Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται συστηματικά σε θέματα Ασφάλειας & Διασφάλισης Ποιότητας, από την πρόσληψη του και καθόλη τη διάρκεια της εργασιακής του πορείας. Η εκπαίδευση αυτή περιλαμβάνει επιμορφωτικά σεμινάρια από την ομάδα Ποιοτικού Ελέγχου και από Εξωτερικούς Φορείς, online αξιολογήσεις, αλλά και καθημερινή αξιολόγηση σε επίπεδο γνώσεων και πρακτικών εφαρμογών, καλλιεργώντας με αυτό τον τρόπο μια κουλτούρα προσανατολισμένη στην ποιότητα και ασφάλεια.

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη