fbpx allegren wines
Events & Awards

FRIDAY’S®? YES I DO!

07 Απριλίου, 2014
-
Comments 0

Τα T.G.I. Friday’s® στο Κεφαλάρι φιλοξένησαν το πρώτο launch του Yes I do, σε συνεργασία με τα spoonmates, και φυσικά, οικοδέσποινα τη Μυρτώ Κάζη! Ζητήσαμε από τη Μυρτώ να μας πει περισσότερα.

1.Στα T.G.I. Friday’s® ψάχνουμε πάντα ένα λόγο να γιορτάσουμε ακόμα και τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα. Σ’ αυτό βασίσαμε και την πρόσφατη καμπάνια μας #vresaformi. Ποια ήταν η δική σου αφορμή για να έρθεις στα Friday’s®?

Η ιδέα ήταν από αυτές που σου έρχονται και ξέρεις πως.. this is it! Yes I do, φανταστικό φαγητό, cocktails, ατμόσφαιρα αγαπημένη και καλή παρέα. Όχι δηλαδή πώς να αντισταθώ; Βρήκα την αφορμή να πω ένα μεγάλο Yes I do σε καλή παρέα και το πρώτο launch party του site μου!

2.Μίλησέ μας για το Yes I Do. Τι προσφέρει στις αναγνώστριες και πώς εμπνευστήκατε και πήρατε την απόφαση να το πραγματοποιήσετε?

Το Yes I Do είναι το πρώτο μου “παιδί”, το πρώτο δικό μου προσωπικό project. Στο brainstorming για να φτιάξω κάτι δικό μου και θέλοντας να αποφύγω fashion & beauty blogs που ολίγον τι έχουμε γεμίσει, σκέφτηκα το πιο girly, το πιο ρομαντικό, το πιο αισιόδοξο θέμα! Τον γάμο! Έτσι και είπα … yes i do! Οκτώ μήνες μετά, όχι μόνο δεν το έχω μετανιώσει, αλλά εβδομάδα με την εβδομάδα το βλέπω να εξελίσσεται τόσο πολύ, που δεν κρατιέμαι για τα επόμενα βήματα! Και πιστέψτε μας, δεν έχουμε κάνει ούτε το 1%!

3) Πες μας λίγα πράγματα για την ομάδα του Yes I Do.

Αυτό είναι το καλύτερο part! Μια ομάδα από κορίτσια και αγόρια -ω ναι- όλοι τους influencers της πόλης, δημοσιογράφοι, bloggers, διαφημιστές και newmedia-δες, συναντιόμαστε χαλαρά για καφέδες και συζητήσεις στο ατελιέ μας στο Ψυχικό, γιατί πάνω από όλα, το κάνουμε γιατί το γουστάρουμε! Ξεκινάμε να μιλάμε για δουλειά και σε λίγα λεπτά η συζήτηση έχει πάει εντελώς αλλού;)

4) Πώς περάσατε στο event? Πώς σας φάνηκε το Friday’s® περιβάλλον?

Το Friday’s® περιβάλλον είναι κάτι σαν το… σπίτι μας! Έπειτα από δεκάδες φορές και δεκάδες πιάτα που έχουμε καταναλώσει (προσωπικά όσο σπούδαζα στο Πάντειο, ερχόμασταν με τα παιδιά minimum 3 φορές την εβδομάδα!) το αισθάνομαι δικό μου. Το αγαπώ! Τα παιδιά που δουλεύουν, το κλίμα, το κέφι, το φαγητό…. Δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε καταλληλότερο περιβάλλον! Δείτε και το βίντεο και θα καταλάβετε! 

 

5) Ποια είναι τα 3 αγαπημένα σου Friday’s® πιάτα?

Jack Daniel’s Chicken δαγκωτό. Παίζει να το έχω φάει και 200 φορές!
Αγαπώ Potato twisters για την αρχή και λατρεύω οτιδήποτε σοκολατένιο για το τέλος!

 6) Μοιράσου μαζί μας την πιο αστεία/ αναπάντεχη στιγμή που έχεις ζήσει στα Friday’s®.

Το αναπάντεχο στα Friday’s® που καταντάει η πιο ευχάριστη ρουτίνα, είναι ότι συναντάς συνεχώς φίλους και γνωστούς στα διπλανά τραπέζια! Πόσο μου αρέσει αυτό!

 

Διαβάστε περισσότερα για το πρώτο launch του Yes I doεδώ και εδώ!!

Photo credits: http://www.artecinematica.com/

Do you do? Yes I do!
Do you do? Yes I do!

 

ARN_4912
Αγάπη μόνο
Παντού Παρασκευή! #tgif
Παντού Παρασκευή! #tgif

 

 

και του είπα και μου είπε και τα είπαμε
και του είπα και μου είπε και τα είπαμε

 

 

Cheers!
Cheers!

 

 

Με παρακολουθείς; Yes I do!
Με παρακολουθείς; Yes I do!

 

 

Πανοραμικά και νόστιμα
Πανοραμικά και νόστιμα

 

 

YOLO so LOL (you only live so Laugh out Loud)
YOLO so LOL
(you only live once so Laugh out Loud)

 

 

Friday's Cocktail Love
Friday’s Cocktail Love

 

 

Τα πιάτα ήρθαν και συνέχισαν να έρχονται
Τα πιάτα ήρθαν και συνέχισαν να έρχονται

 

 

ARN_5076
και selfie και duck face 3 σε ένα
ARN_5091
Τρεις γυναίκες, ένας Νίκος Ορφανός

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη