fbpx allegren wines
Cooking & Tastes

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΜΠΙΡΑ;

10 Νοεμβρίου, 2014
-
Comments 0

Είναι γεγονός πως λατρεύουμε τις μπίρες.

Διαλέγουμε όμως τη σωστή για εμάς; Ανακάλυψε τη μπίρα που σου ταιριάζει και βρες τον τύπο σου!

Erdinger Dunkel – Η Μαύρη Δύναμη

beers-1

Αγαπάς το χειμώνα και τις κρύες ημέρες, που μένεις στο σπίτι με αγαπημένα σου πρόσωπα; Είναι το καλύτερο σου να κάθεσαι δίπλα από το τζάκι, με θέα από το παράθυρο, το χιόνι που πέφτει; Αν ανυπομονείς για τα Χριστούγεννα και μετράς αντίστροφα για την Πρωτοχρονιά ήδη από το καλοκαίρι, τότε η Erdinger Dunkel είναι σίγουρα η μπίρα σου. Καβουρδισμένη ζάχαρη, καραμέλα και ξηροί καρποί που απελευθερώνονται στο ποτήρι σου σε μία γεύση πλούσια και μαλακή με πικάντικη επίγευση.

Affligem Blonde – Η ιστορική

beers-2

Σου αρέσουν τα βιβλία του Dan Brown (Κώδικας Ντα Βίντσι, Illuminati, Το χαμένο σύμβολο) και οι ταινίες φαντασίας; Δε θέλεις συμβατικές εμπειρίες αλλά να ζήσεις περιπετειώδεις καταστάσεις; Αν σε γοητεύουν οι μυστηριώδεις άνθρωποι και τα αντικείμενα που έχουν τη δική τους ιστορία, τότε διάλεξε την Affligem Blonde. Γνωστή και ως η μπίρα των ιπποτών, έχει μεγάλη ιστορία παράδοσης και συνταγή που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά μοναχών που συνεχίζουν να την παρασκευάζουν με μεράκι και αφοσίωση.  

 Erdinger Weiss  – Η κλασική

beers-3

Προτιμάς κλασικές ταινίες; Πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν πλέον καλές φωνές στη μουσική γιατί οι μεγάλοι τραγουδιστές έχουν ήδη περάσει; Οτιδήποτε μοντέρνο σου φαίνεται επιφανειακό. Αν θέλεις ποιότητα, παράδοση και σταθερές αξίες, η Erdinger Weiss είναι η καλύτερη και πιο κλασική επιλογή για αφιλτράριστη μπίρα από σιτάρι. Με μίγμα από λεμόνι, κίτρο και πορτοκάλι και έναν ελκυστικό συνδυασμό από βότανα, άνθη και φρούτα που θα κυριαρχήσει στο στόμα σου. Είναι η μπίρα της επιλογής σου!

Bios 5  – Η μοναδική

beers-4

 

Γνωρίζεις τις σημαντικές εκδηλώσεις της πόλης σου, ξέρεις ανεξάρτητους δημιουργούς και τις καλύτερες ταινίες Ελλήνων σκηνοθετών των τελευταίων 5 χρόνων. Γευστικά σου αρέσουν οι ελληνικές γεύσεις που καινοτομούν με στοιχεία της παράδοσης. Η Bios 5, μοναδική μπίρα που συνδυάζει γεύση από 5 δημητριακά, είναι το quality Lager που σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

SOL – Γεύση από καλοκαίρι

beers-5

 

Έχεις κλείσει τα εισιτήρια των διακοπών Ιουλίου από…τον Ιανουάριο; Οι αγαπημένες σου σελίδες στο ίντερνετ σε βοηθούν να ανακαλύψεις νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς; Το wallpaper στον υπολογιστή σου έχει φωτογραφία από το τελευταίο καλοκαίρι; H SOL με το απαλό άρωμα λυκίσκου και τη δροσιστική της γεύση που συνδυάζεται άριστα με λεμόνι, είναι η καλύτερη επιλογή για ζεστές μέρες και νύχτες. Διάλεξε την για να φέρεις το καλοκαίρι ακόμα και μες στο χειμώνα!

Cheers!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη