fbpx allegren wines
Cooking & Tastes

ΜΕ ΚΕΦΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!

10 Ιουλίου, 2014
-
Comments 0

Τα Friday’s Γλυφάδας φιλοξένησαν τα μέλη της  Ελληνοβραζιλιάνικης Κοινότητας, για να δοκιμάσουν το νέο μενού “The Taste of Brazil”  -εμπνευσμένο από χρώματα και αρώματα της Βραζιλίας- και να παρακολουθήσουν την μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου!

Σε ένα κλίμα μουσικής, χορού και εξωτικών γεύσεων, οι Ελληνοβραζιλιάνοι παρακολούθησαν στα Friday’s την πορεία της Εθνικής Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Στο ημίχρονο των αγώνων η μουσική σάμπα γέμιζε το χώρο καθώς οι Βραζιλιάνες χορεύτριες με την παραδοσιακή στολή τους, παρέσυραν τους θαμώνες με το χορό και το  κέφι τους.

the-taste-of-brazil-fridays-mundial2014-3

Ο Αλέξανδρος Γαντζίας (Πρόεδρος του Συλλόγου Lar Brasileiro – Η κοινότητα των Βραζιλιανών στην Ελλάδα ) δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που τα Friday’s τιμούν τη χώρα μας με ένα βραζιλιάνικο μενού με αφορμή το οποίο η κοινότητα μας αποφάσισε να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της Εθνικής Βραζιλίας του Μουντιάλ στα Friday’s Γλυφάδας.  Περάσαμε 6 υπέροχες βραδιές παρακολουθώντας και πανηγυρίζοντας για την Selecao με σάμπα, χορό και καλό φαγητό.  Τα Friday’s στην Γλυφάδα είναι πλέον το βραζιλιάνικο στέκι μας.”

Μπορεί στον τελευταίο αγώνα η Εθνική Βραζιλίας να μην κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό, αλλά έχουν μάθει με το αστείρευτο κέφι τους να τα ξεπερνούν όλα.

Μπορείς και εσύ να πάρεις μια γεύση από βραζιλιάνικη ενέργεια μέσα από τις  εξωτικές γεύσεις του μενού “The Taste of Brazil” .

Αν μάλιστα νιώθεις τυχερός/η μπορείς να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό Instagram για να κερδίσεις δωρεάν γεύματα του νέου μενού.

Καλή επιτυχία!

the-taste-of-brazil-fridays-mundial2014-4

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη