fbpx allegren wines
Events & Awards

SUMMER TRENDS ΣΤΑ FRIDAYS FASHION SECRET NIGHTS!

26 Ιουνίου, 2015
-
Comments 0

Τα ρούχα, τα μαλλιά, το make-up αλλά ακόμα και τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε, είναι εργαλεία για να επικοινωνήσουμε την προσωπικότητα μας. Στα Fridays Κηφισιάς το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουνίου, οι fashion editors Σπύρος Σαββίνος και Βίβιαν Ρουβέλα, μας έδειξαν πως να αξιοποιήσουμε τις τάσεις του καλοκαιριού για το 2015 ώστε να προβάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Απολαμβάνοντας Fridays cocktails και γευστικά finger food, είδαμε έξυπνες επιλογές, παίξαμε με συνδυασμούς και ανακαλύψαμε μικρά τρικ τα οποία μπορούν να μεταμορφώσουν την εικόνα και να απογειώσουν τη διάθεση μας. Με το Fridays spirit εξασφαλισμένο, δυνατά χαμόγελα και κέφι, φέραμε στην επιφάνεια τον πιο όμορφο εαυτό μας.

Exercise how you accessorize

Τα αξεσουάρ είναι ένας εύκολος τρόπος να τονίσουμε λεπτομέρειες της εμφάνισησ μας. Η Τζωρζίνα Κόρρου με τα κοσμήματα “Jasmine by Georgina” , καταφέρνει με τις προτάσεις της να δίνει πινελιές στην εικόνα μας που μεταμορφώνουν ακόμα και τις πιο flat εμφανίσεις. Επιλέγει προσεκτικά τα υλικά της  ώστε να συνδυάζονται αρμονικά και να δημιουργούν απλά αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα κοσμήματα. Απολάυστε μερικά από αυτά!

tgifridays-fashionsecretnights2

tgifridays-fashionsecretnights4

tgifridays-fashionsecretnights3

Good hair Days

Δεν έχεις ντυθεί καλά αν δεν έχεις άψογα μαλλιά, όπως μας έδειξε ο Κων/νος Χατζής και οι συνεργάτες του που περιοιπήθηκαν τους καλεσμένους των Fridays Fashion Secrets προσφέροντας εξατομικευμένη φροντίδα με προϊόντα REDKEN και προσωπικές συμβουλές.

tgifridays-fashionsecretnights5

tgifridays-fashionsecretnights6

If I can’t wear sandals I’m not going

Η Ειρήνη Σιώτη από τα σανδάλια ESIOT, μοιράστηκε μαζί μας τα νέα της καλοκαιρινά της σχέδια τα οποία φυσικά και λατρέψαμε! Δες γιατί:

tgifridays-fashionsecretnights7 tgifridays-fashionsecretnights8

tgifridays-fashionsecretnights7

Life’s too short to wear ugly sunglasses

Δύο Βέλγοι σχεδιαστές δημιούργησαν τα γυαλιά ηλίου Komono τα οποία προκαλούν με τα σχέδια και τα χρώματα τους. Είναι άψογα από μόνα τους αλλά μπορούν να συνδυαστούν με τα μοναδικά KOMONO ρολόγια.

tgifridays-fashionsecretnights9 tgifridays-fashionsecretnights10

Make-up is self confidence applied on the face

Το Νύχι-Νύχι Κηφισιάς έδωσε προσωπικά tip για το μακιγιάζ και διακόσμησε με εντυπωσιακά προσωρινά tattoo το δέρμα μας.

tgifridays-fashionsecretnights11 tgifridays-fashionsecretnights12

I never read I just look at t-shirts

Το street fashion brand WESC μας θυμίζει πόσο εύκολο είναι το look μας να είναι άνετο και cool.

tgifridays-fashionsecretnights13 tgifridays-fashionsecretnights14

Style is a way to say who you are without having to speak

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στο Fridays Fashion Secret Night, καθώς και όλους τους συνεργάτες που πρόσφεραν τα όμορφα δώρα που κληρώθηκαν στο τέλος της βραδιάς.

tgifridays-fashionsecretnights19 tgifridays-fashionsecretnights18 tgifridays-fashionsecretnights17 tgifridays-fashionsecretnights16 tgifridays-fashionsecretnights15



LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη