fbpx allegren wines
People & Places

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ FRIDAYS™ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

09 Ιουνίου, 2016
-
Comments 0

Ο καιρός μπορεί να αλλάζει διαθέσεις, στα Fridays™ όμως είμαστε σταθερά συντονισμένοι στη χαρά της Παρασκευής! Έχουμε μάλιστα πολλούς λόγους για να είμαστε χαρούμενοι. Πάρε για παράδειγμα το ανακαινισμένο κατάστημα μας στη Μαρίνα Φλοίσβου, με την ανοιχτή κουζίνα και το μοναδικό εξωτερικό bar. Βοηθάει φυσικά και η θέα στη θάλασσα, η οποία σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις φύγει από την Αθήνα. Σα να έχεις αποδράσει σε ένα πολύ όμορφο μέρος για να κάνεις τις διακοπές σου.

blog1

Δοκίμασε το για να μας επαληθεύσεις. Τα πιο ευχάριστα καλοκαιρινά απογεύματα θα τα χαρείς με τους φίλους, την παρέα ή όποιο αγαπημένο σου πρόσωπο θελήσεις, στα Fridays™ στο Φλοίσβο, δίπλα από τη θάλασσα.

blog2

Με περισσότερη δόση ανεμελιάς από ότι συνήθως, θα σε υποδεχτούμε με ακόμα πιο δυνατό χαμόγελο για μία αναγκαία απόδραση από την καθημερινότητα.

blog3

Αν είσαι τυχερός/η, ίσως πετύχεις τους Fridays™ bartenders σε flair διάθεση, να απογειώνουν τα μπουκάλια για να προσγειώσουν στο ποτήρι σου τα πιο δροσερά cocktail.

blog4

Και μιλώντας για καλοκαίρι και cocktails, ας μιλήσουμε και για R & B! Όχι, δε θα μιλήσουμε για μουσική, αλλά για προκλητικά burger και δροσερά cocktail που θα απολαύσεις στα Fridays™ μέχρι τέλος καλοκαιριού.

Υπάρχουν νέα cocktail που θέλουμε να σου γνωρίσουμε, όπως το Watermelon Rum Splash με καρπούζι που είναι και το φρούτο του καλοκαιριού 🙂

blog5

Ή το Summer Elixir με φρέσκο αχλάδι και mango!

blog6

blog7

Σε κάθε καλοκαιρινή νύχτα, θα ανακαλύψεις ότι ταιριάζει ιδανικά το 7 Nights in Havana, με σύκο, λεμόνι και δυόσμο.

blog8

Αυτά τα τρία νέα cocktail έχουν σαν βάση τους το ρούμι και παντρεύονται γευστικά με καινούργια burger που θα βρεις στον κατάλογο μας. Συνδύασε το ρούμι (rum) με τα burger για τις πιο R&B καλοκαιρινές βραδιές απόλαυσης.

blog9

Επιβάλλεται να δεις τη δύση του ήλιου αλλά δε συνιστάται να μείνεις ως την ανατολή 🙂

blog10

Το βράδυ τα flair κόλπα με τα μπουκάλια γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά!

blog11

Πώς μπορείς να περιγράψεις τη γεύση ενός cocktail σε κάποιον που δεν το έχει δοκιμάσει; Πώς μπορείς να μιλήσεις για την ατμόσφαιρα στα Fridays™ μετά τη δύση του ήλιου, σε όποιον δεν την έχει βιώσει;

blog12

Ένα από τα πράγματα που θα χαρείς αυτό το καλοκαίρι, είναι να μας έρθεις. Και να ξαναέρθεις. Και να έρθεις όσες φορές χρειάζεσαι να χαλαρώσεις, να χαρείς και να απολαύσεις την κάθε σου στιγμή!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη