fbpx allegren wines
People & Places

ΤIPS ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ, CHEF ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ

29 Ιουνίου, 2017
-
Comments 0

Ο Σπύρος είναι ένας από τους μάγειρές μας και αγαπάει τις απολαύσεις. Αυτό ήταν και ένα από τα πιο ισχυρά κίνητρα για να αναζητήσει εργασία κοντά μας. Η αδιαπραγμάτευτη αγάπη του για τα burger μας αλλά και το feeling των Fridays, ταιριάζουν απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του.

“ Έμαθα τα TGI Fridays ™ χάρη στα διάσημα burger τους, καθώς ερχόμουν σαν καλεσμένος και δεν χόρταινα να τα απολαμβάνω. Η αγάπη μου αυτή σε συνδυασμό με την επιθυμία μου να δημιουργώ νέες συνταγές με έφερε στην κουζίνα των Fridays, με αποτέλεσμα να βρίσκομαι πλέον σε αυτή την οικογένεια σχεδόν 7 χρόνια. 

Αυτό που με εξιτάρει πιο πολύ από όλα είναι να μαθαίνω συνεχώς καινούργιες συνταγές και για αυτό το λόγο έχω περάσει από όλα πόστα της κουζίνας, με στόχο να πάρω όσες περισσότερες γνώσεις μπορώ. Η μαγειρική είναι για μένα πάθος και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να δημιουργείς χαμόγελα σε ανθρώπους  που έχουν γευτεί τα φαγητά σου. Μέσα στην κουζίνα των Fridays νιώθω τόσο οικεία όσο και στην δική μου κουζίνα, κάτι που με ωθεί να μαγειρεύω με όλη μου την καρδιά! Η δημιουργικότητα δε  λείπει ποτέ και σίγουρα αυτό φαίνεται και στο νέο μεξικάνικο κατάλογό μας. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το Fried Burrito όταν έρθεις. Είναι το αγαπημένο μου και το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Με λίγα λόγια, για τον Σπύρο το #epathaparaskevi, που γνωρίζουμε όλοι μας, έχει συμβεί και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευτυχισμένος άνθρωπος.
Γιατί πώς αλλιώς μπορούμε να περιγράψουμε έναν άνθρωπο που αγαπάει τόσο την δουλειά του;

“Μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες μου είναι τα ταξιδέψω στη μαγευτική Καραϊβική και να βιώσω την κουλτούρα και την καθημερινότητα των ντόπιων. Να δοκιμάσω γεύσεις και νέες συνταγές και όσα περισσότερα εξωτικά cocktail μπορώ ξαπλωμένος σε μία παραλία κάτω από μία φοινικιά. Μέχρι τότε, απολαμβάνω το άκρως καλοκαιρινό tiki cocktail Lava Flow και αφήνω τη φαντασία μου να ταξιδέψει!”

Ο Σπύρος είναι ένας ενδιαφέρον τύπος που μας αρέσει να έχουμε Chef στον Φλοίσβο. Ξεκινάει την κάθε μέρα του με χαμόγελο, κάνει πλάκες με τους συναδέλφους του και χαίρεται να βλέπει τους καλεσμένους του να παθαίνουν Παρασκευή και να ξεχνάνε τα προβλήματα τους. Βλέπει την δουλειά του σαν δημιουργία, τα παιδιά στην κουζίνα σαν οικογένεια του και τα Fridays σαν μια πρόκληση και ένα ταξίδι που συνέχως τον ανανεώνει και του ανοίγει ορίζοντες.

“ Όσο περνάνε τα χρόνια καταλαβαίνω ότι το πιο σημαντικό είναι να αγαπάς την δουλειά σου και ειδικά τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύεις. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να ικανοποιήσουμε τους καλεσμένους μας, σερβίροντάς τους μοναδικά πιάτα καθώς απολαμβάνουν μία διαφορετική από την καθημερινότητα θέα στην μαρίνα του Φλοίσβου.

Ελπίζω να μας επισκεφθείς σύντομα στα TGI Fridays Φλοίσβου και σίγουρα μην διστάσεις να με φωνάξεις προκειμένου να σου προτείνω και να σου μαγειρέψω ό,τι τραβάει η όρεξη σου μέσα από το μενού μας, για να πάθεις και εσύ Παρασκευή.”

 

Μήπως ήρθε η στιγμή να βρείτε και εσείς την δουλειά των ονείρων σας;

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη