fbpx allegren wines
Cooking & Tastes

ΟΙ FOOD BLOGGERS ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΚΑΙ (ΜΑΣ) ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ FRIDAY’S® FOOD CONTEST – LIVING WELL!

28 Νοεμβρίου, 2013
-
7 Σχόλια

Πώς συνδυάζεται η υγιεινή διατροφή με την απόλαυση;

Μπορούμε να τρώμε καλά, σωστά και απολαυστικά; Ο διαγωνισμός γαστρονομικής δημιουργικότητας Friday’s® Food Contest – Living Well, κάλεσε τα Greek Foodblogs να απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση. Τα αποτελέσματα εντυπωσίασαν.

fridays_living_well_menu_food_contest

Υπερτροφές και Συνταγές

Οι Greek Food Bloggers ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας με 90 συνταγές γευστικών και θρεπτικών επιλογών. Από αυτές, προκρίθηκαν στον τελικό 15 συνταγές που συνδυάζουν γνωστές πρώτες ύλες μαγειρεμένες με πρωτότυπο τρόπο ή μοναδικά πιάτα που δημιουργήθηκαν ειδικά για το διαγωνισμό και ταιριάζουν στη φιλoσοφία των Friday’s®! Δοκιμάσαμε πρωτότυπες γεύσεις, από κινόα και σπόρους ροδιού, μέχρι κολοκύθα και goji berries.

fridays_living_well_menu_food_judges

“Το καλό να τρώγεται”, λέει η κριτική επιτροπή

Χρειάστηκαν πολλές πιρουνιές, συζητήσεις και μελέτη για να καταλήξει η κριτική επιτροπή στις 3 συνταγές που βραβεύτηκαν. Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Σοφία Ελευθερίου αξιολόγησε τα φαγητά με κριτήριο τη γεύση, το συνδυασμό των υλικών και το αν αποτελούν επιλογές Living Well. Η συντάκτρια γεύσης του Αθηνοράματος Άρτεμις Τζίτζη, με την πλούσια εμπειρία της, ξεχώρισε τις γευστικές επιλογές που θα μπορούσαν να ενταχθούν σε μενού εστιατορίου. Η υπεύθυνη ποιότητας και λειτουργίας των Friday’s® Έρση Ανδριτσάκη μαζί με την local store marketing manager, Αναστασία Κωνσταντακοπούλου, έδωσαν στην κριτική επιτροπή την οπτική Friday’s®, ως προς τη γεύση, τα συστατικά και φυσικά το Friday’s® Feeling.

Ένα πιάτο στο διαγωνισμό Living Well ξεχωρίζει με:

– τα υλικά και το συνδυασμό του

– τη γεύση

– την παρουσίαση

– την πρωτοτυπία του

Living Well. Η υγεία στην γεύση

Στα Friday’s® Κηφισιάς, το απόγευμα της 20ης Νοεμβρίου, τα στομάχια – αν και χορτάτα από φαγητά και γεύσεις – γουργούριζαν από αγωνία.

Από τις 15 συμμετοχές του τελικού, έπειτα από δοκιμές, συζητήσεις, αξιολογήσεις και λίγες δοκιμές ακόμα, βραβεύτηκαν 3 πιάτα και 4 νικήτριες!

Τα βραβεία δόθηκαν στη βελουτέ σούπα λαχανικών της Σοφίας Πιτσικάλη [Sofeto geuseis ygeias] τη θρεπτική σαλάτα της Δήμητρας και Ελένης Πάτση [Nostimia] και το γευστικό burger της Νανάς Λεοντίδου [Kouzinista]

living-well-contest-veggie-burger-avocado
Veggie Burger with Avocado – Νανά Λεοντίδου
living-well-contest-shrimp-super-food-soup
Shrimp Super Food Soup – Σοφία Πιτσικάλη
living-well-contest-goji-berries-salad
Avocado Goji Berries Salad – Δήμητρα και Ελένη Πάτση
fridays_living_well_menu_food_winners
Οι νικήτριες του Friday’s® Food Contest, Δήμητρα, Ελένη, Σοφία, Νανά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με δώρα που θα τους βοηθήσουν στις μελλοντικές δημιουργίες τους, οι 4 νικήτριες έχουν τις ευχές μας για να συνεχίσουν να μας κερδίζουν με τις γεύσεις τους. Τις κουζίνες τους κοσμεί πλέον ο ψυγειοκαταψύκτης Total No Frost της LG, τα μαγειρικά τους σκεύη θα ανανεωθούν χάρη στα δώρα των Friday’s® και οι αναγνώστες των blogs τους θα απολαύσουν Friday’s® gifts.

Ρωτήσαμε τις νικήτριες ποια είναι η νοστιμιά του διαγωνισμού Living Well.

Όταν τρώμε καλά, ζούμε και καλά – μας απάντησαν.

Συμφωνείτε;
#LivingWell

 

COMMENTS

[...] Friday’s® Food Contest – Living Well που διοργανώσαμε με τα Greek Foodblogs. Τη συναντήσαμε στα Friday’s® της Κηφισιάς, ένα [...]
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Fridays Living Well | ΔΙΑΤΡΟΣόΦΙΑ
2015-03-02 00:44:00
[...] [...]
Γίνετε νονοί και κερδίστε στο Giveaway των TGI Friday's-Help us find the new name of our blog! - The Veggie Sisters
2015-01-06 14:02:17
[...]   Είχα την χαρά και την τιμή να συνομιλήσω με μια εξαιρετική κυρία , την αγαπημένη όλων μας Bίκυ Κουμάντου απ΄το μοναδικό  tastefull.gr. Μια γυναίκα , που όπως μου είπε και η μητέρα μου , έχει πολύ θετική ενέργεια. Κάτι που χρειαζόμουν επειγόντως εκείνη την ώρα, γιατί όπως και να το κάνουμε ένα τρακ το είχα… Μιλήσαμε όμως τόσο άνετα και φιλικά μαζί  που ένιωσα σαν να είχα πάει με μια φίλη μου για καφέ!   Η ώρα περνούσε πολύ ευχάριστα , γνώρισα ανθρώπους που δεν υπήρχε περίπτωση να συναντήσω αλλιώς. Μοναδική εμπειρία ! Η στιγμή  που όλοι περιμέναμε έφτασε! Τα αποτελέσματα ήταν στα χέρια της κριτικής επιτροπής . Μια αγωνία την είχαμε…πως να το κάνουμε; Ιδού λοιπόν: - Shrimp Super Food Soup: Βελουτέ σούπα λαχανικών υψηλής διατροφικής αξίας (κολοκύθα, γλυκοπατάτα, αβοκάντο), με τζίντζερ και αντιοξειδωτικά goji berries, σερβιρισμένη με βραστές γαρίδες από το blog Sofeto Geuseis Ygeias, διακρίθηκε στην κατηγορία των ορεκτικών.    - Avocado & Goji Berries Salad: Θρεπτική σαλάτα ρόκα-σπανάκι με κολοκύθι, καρύδια, goji berries και νόστιμο dressing αβοκάντο από το blog Nostimia, κέρδισε στην κατηγορία των σαλατών.   -      Veggie Burger with Avocado: Γευστικό burger από κόκκινα φασόλια, λευκά μανιτάρια και πλιγούρι. Συνοδεύεται από δροσερή σως αβοκάντο, πικάντικη salsa fresco και μαρούλι. Αναδείχτηκε στην κατηγορία των κυρίως πιάτων, από το blog Kouzinista.  Δείτε και την ανάρτηση του T.G.I. Fridays. [...]
H γιορτή της υγιεινής διατροφής! Κερδίσαμε! – Sofeto Γευσεις Υγειας
2014-09-08 16:15:32
[...] [...]
Γίνετε νονοί και κερδίστε στο Giveaway των TGI Friday’s-Help us find the new name of our blog! | The Veggie Sisters
2014-02-04 19:42:51
[...] [...]
Living Well, το μενού που συνδυάζει γεύση και θρεπτική αξία | Friday's Blog
2014-01-23 13:59:23
[...] να τα δείτε εδώ. Αν και υπο μεγάλη [...]
2013-12-27 13:04:08
[...] χωρίς καμία αμφιβολία κέρδισαν επάξια το βραβείο του διαγωνισμού αλλά ταυτόχρονα επιβράβευσαν την προσπάθεια αυτών [...]
Κέικ σοκολά νηστίσιμο | Ariadne's Wonderland
2013-12-09 18:56:44

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη