fbpx allegren wines
Events & Awards

NEW YEAR’S BREAKFAST ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ: ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ

20 Δεκεμβρίου, 2017
-
Comments 0

Η αλλαγή του χρόνου πλησιάζει και το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι καθεστώς. Είναι το βράδυ εκείνο που θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα χορέψεις και θα έχεις την καλύτερη σου διάθεση, με σκοπό να προσελκύσεις όλα τα θετικά vibes του σύμπαντος και να εκτοξεύσεις στα ουράνια τις πιθανότητες να είναι ύπερ-φανταστική η νέα χρονιά!

Ποια είναι τα δικά σου New Years Resolutions?
Να πάρεις εκείνο το ποδήλατο που έβαλες στο μάτι;
Μήπως να πάρεις προαγωγή στην θέση που λαχταράς;
Να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή να ταξιδέψεις στον κόσμο; Όποιο και να είναι, είμαστε μαζί σου!

Το δικό μας New Year’s Resolution είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε γεύματα και εμπειρίες που θα σου μείνουν αξέχαστες.
Ξεκινώντας λοιπόν από τις πρώτες ώρες της νέας χρονιάς, δημιουργούμε έναν ακόμα τρόπο να γιορτάσουμε μαζί: New Year’s Breakfast

Και πρόσεξε μας! Breakfast σε μπουφέ. Για να πάρεις το πιάτο σου, να σταθείς μπροστά στις αχνιστές πιατέλες και να αποφασίσεις εσύ για το μέλλον του πρωινού σου.

Οι δικός μας φετινός στόχος, είναι να ομορφύνουμε το πρώτο πρωινό της χρονιάς, με πεντανόστιμα pancakes, φρεσκοψημένα waffles με φανταστικά toppings, δροσερά chia puddings, scrambled eggs, mac & cheese και πολλά άλλα.
Ό,τι και αν λαχταράει η όρεξή σου, θα μπορείς  να το γευτείς, με απώτερο σκοπό να αποκτήσεις εκείνο το γνωστό λάγνο ύφος, που έχει κάθε χορτάτος και ευτυχισμένος άνθρωπος στην ζωή του!

Και πού θα συμβούν όλα αυτά;

Στο ένα και μοναδικό Fridays™ Κολωνακίου, στην καρδιά της πόλης, ώστε να μπορέσεις εύκολα εσύ και η παρέα σου να πάθεις Πρωτοχρονιάτικη Παρασκευή και να το θυμάσαι όλο τον χρόνο!
Κλείσε από σήμερα κιόλας τραπέζι, τηλεφωνώντας στο 210 7227721 ,  αν δε θες να χάσεις αυτό το γαστρονομικό ξεφάντωμα με τίποτα.
Το New Year’s Breakfast θα είναι διαθέσιμο από τις 5:00 έως τις 10:00 το πρωί. Τύπου μην ξεχαστείς σε κανένα party και σκάσεις μύτη στις 14:00.  Όχι ότι θα μας βρεις κλειστά, η αγκαλιά μας είναι πάντα ανοιχτή για σένα! Σε περιμένουμε!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη