fbpx allegren wines
People & Places

ΜΕ ΚΕΦΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

14 Ιανουαρίου, 2014
-
Comments 0

Ο Άρης πέρα από το γυμναστήριο, παίζει μπάσκετ και ποδόσφαιρο με τους φίλους του όσο πιο συχνά μπορεί. Ο αθλητισμός είναι κομμάτι της ζωής του και το να λειτουργεί σε ομάδα δεύτερη φύση του. Μάλλον γι’αυτό παρατήρησε την πρώτη φορά που επισκέφτηκε τα Friday’s® Κηφισιάς, πως η ατμόσφαιρα γύρω του ήταν αντίστοιχη με ένα φιλικό αγώνα με την παρέα του. Το προσωπικό συνεργαζόταν με πνεύμα ομαδικότητας και μπόλικο κέφι. Επειδή εκείνο το διάστημα ο Άρης έψαχνε για δουλειά, σκέφτηκε να ρωτήσει αν υπήρχε κάποια διαθέσιμη θέση στο κατάστημα. Για καλή του τύχη, υπήρχε ανάγκη για προσωπικό.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε.
 Ο Άρης είναι πλέον μέλος της ομάδας που τροφοδοτεί με ενέργεια και καλή διάθεση τα Friday’s® Κηφισιάς. Όπως και σε ένα φιλικό αθλητικό αγώνα, δίνει με χαρά το 100% του εαυτού του για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους φιλοξενούμενους του καταστήματος.

Σαν εκείνη την ημέρα που ήρθε μία κοπέλα να ζητήσει τη βοήθεια του για να ολοκληρώσει την έκπληξη που ετοίμασε στο αγόρι της για τα γενέθλια του: ένα κυνήγι θησαυρού από όλα τα μέρη που πρωταγωνίστησαν στο πρώτο τους ραντεβού με κατάληξη στα Friday’s®.

Ο Άρης συμφώνησε να βοηθήσει, η ομάδα ενημερώθηκε για να λάβει μέρος στο κόλπο και η κοπέλα κρύφτηκε πίσω από την κουρτίνα του party room στο Κεφαλάρι. Από εκεί παρακολούθησε το αγόρι της να ρωτάει στην υποδοχή αν υπάρχει κάποιο μήνυμα για τον ίδιο. Κάθισε όπως του πρότειναν και τότε όλο το προσωπικό των Friday’s® τον σήκωσε μαζί με την καρέκλα του και τον οδήγησε στην αυλή. Εκεί που του τραγούδησαν το πιο  χαρούμενο Happy Birthday της ζωής του, λίγο πριν εμφανιστεί η κοπέλα του για να ολοκληρώσει την έκπληξη και να γιορτάσουν μαζί.

Είναι αυτές οι εμπειρίες είναι που κάνουν την καθημερινότητα του Άρη να ξεχωρίζει. Η δυνατότητα που έχει να εξυπηρετεί τους καλεσμένους των Friday’s® στο Κεφαλάρι προσφέροντας τους μαζί με το πιο νόστιμο φαγητό στην περιοχή, πολλή χαρά και ακόμα περισσότερα χαμόγελα.

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη