Γιόρτασε μαζί μας το Cinco de Mayo με μόλις 2 ευρώ! Στα TGI Fridays™ λατρεύουμε τις μεξικάνικες γεύσεις και τις μεξικάνικες συνήθειες. Αυτή την Κυριακή λοιπόν, 5 Μαΐου, έχουμε φιέστα και θα πάθουμε όλοι Cinco de Mayo! Cinco de Mayo σημαίνει 5η Μαΐου και για το Μεξικό αποτελεί μια πολύ σημαντική εθνική γιορτή. Μια γιορτή
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ FRIDAYS ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Το όνομα στην ταυτότητα μου γράφει Εμμανουήλ Γαλανάκης. Είμαι 21 ετών και έχω μεγαλώσει στην Κρήτη, αλλά βρίσκομαι μόνιμα στην Αθήνα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Σπουδάζω στο τμήμα φυσικοθεραπείας στο ΑΤΕΙ, είμαι πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στο Στίβο, μου αρέσει η φυσική άσκηση αλλά παράλληλα με έλκουν τόσο η τέχνη, όσο και οι δημιουργικές δραστηριότητες. Ασχολούμαι
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ DEATH BY CHOCOLATE ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ FRIDAYS BAR
Με λένε Αλεξάνδρα Καμηνιώτη και εργάζομαι στο κατάστημα των Αμπελοκήπων. Στα Fridays™ άρχισα να πηγαίνω με τις φίλες μου για να φάμε Death by Chocolate. Το λατρεύουμε αυτό το γλυκό. Μας άρεσε το Fridays™ περιβάλλον, η μουσική και το προσωπικό το οποίο μας έφτιαχνε πάντα τη διάθεση. Όταν έψαχνα για δουλειά, σκέφτηκα να αφήσω το βιογραφικό
Ο Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Τα FRIDAYS™ Αριστοτέλους, ντύθηκαν στα ροζ για να συμμετέχουν σε αυτό το σκοπό. Σε συνεργασία με την PCP Clothing και τους fan της που ονομάζονται χαϊδευτικά #pcpinia, φορέσαμε τα ρούχα που δημιουργήθηκαν ειδικά για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, μοιράσαμε μπαλόνια, flyers
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FRIDAYS ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
Δουλεύω στα Fridays Κηφισιάς τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι καλεσμένοι του εστιατορίου με γνωρίζουν με το όνομα μου όπως και το Βασίλη με τον οποίο συνεργαζόμαστε. Μας ζητούν και τους δύο στο τηλέφωνο με το όνομα μας και νιώθουμε σα να υποδεχόμαστε φίλους στο κατάστημα. Είναι ωραία η αίσθηση του καλωσορίσματος η οποία ουσιαστικά ξεκινάει την εμπειρία
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ GUACAMOLE, ΜΟΝΟ ΣΤΑ FRIDAYS!
Το guacamole έχει πλούσια ιστορία αφού παρασκευαζόταν από τους αζτέκους ήδη από το δέκατο έκτο αιώνα. Ενώ φαίνεται απλό στην εκτέλεση του, θέλει τεχνική για να πετυχαίνει κάθε φορά. Η ποιότητα του αβοκάντο -βασικού συστατικού- κάνει όλη τη διαφορά. Πολύ άγουρο και η συνταγή θα αποτύχει. Υπερβολικά ώριμο και θα πικρίσει. Στα Fridays το guacamole ετοιμάζεται καθημερινά