fbpx allegren wines
Cocktails & Drinks

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΩΡΑ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ.

10 Αυγούστου, 2014
-
Comments 0

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, η ανάγκη για ενυδάτωση γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Πέρα από το νερό που είναι απαραίτητο, μπορούμε να ενυδατώσουμε τον οργανισμό μας αποτελεσματικά και κυρίως γευστικά, με τις παρακάτω προτάσεις από τα Friday’s®:

Friday’s® Homemade Lemonade

Μία σπιτική λεμονάδα Friday’s® σου προσφέρει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα οφέλη του λεμονιού όμως δε σταματούν εδώ. Η μυρωδιά του και μόνο έχει ιδιότητες που βοηθούν στο να βελτιώσουν τη διάθεση, να καθαρίσει το μυαλό μας και να μειώσει το άγχος που μπορεί να έχουμε. Ένα ποτήρι λεμονάδας βοηθάει στην αποτοξίνωση του συκωτιού και κατ’επέκταση στη χώνεψη. Επιπλέον ισορροπεί το PH του σώματος, βοηθάει στην απώλεια βάρους, καθαρίζει το δέρμα και δίνει φρεσκάδα στην αναπνοή μας.

Επειδή οι συσκευασμένες λεμονάδες περιέχουν θειώδη στοιχεία, επιλέγουμε σπιτική λεμονάδα όπως αυτή που βρίσκουμε πάντα στα Friday’s® για να έχουμε όλα τα οφέλη που χρειαζόμαστε. Aπόλαυσε την κλασική της εκδοχή ή δώσε τη γεύση που θέλεις (φράουλα, μάνγκο, τριαντάφυλλο).

Strawberry Milkshake

Strawberry Smoothie final

 Τα milkshake υπάρχουν από το 1900 και άρχισαν να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή με τη διαθεσιμότητα των blender.

Για την καλοκαιρινή σου ενυδάτωση προτείνουμε το Strawberry Milkshake των Friday’s®, κυρίως για τις αντι-οξειδωτικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες της φράουλας που είναι πλούσια σε βιταμίνη C, κάλιο, βιταμίνη Κ και μαγνήσιο.

To milkshake φράουλα είναι από τις πιο δημοφιλείς καλοκαιρινές επιλογές μαζί με τις: βανίλια, σοκολάτα, μπανάνα και Oreo®. Διάλεξε το αγαπημένο σου και το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί!

Triple Berry & Mango Passion Smoothies

Triple Berry & Mango Passion Fruit Smoothies-LR_1213

To Tripple Berry Smoothie είναι μία δυνατή, φρουτώδης και τονωτική ένεση δροσιάς για το καλοκαίρι. Συνδυάζει όλα τα οφέλη που συζητήσαμε ως τώρα (φράουλα, χυμό από λεμόνι), τα οποία ενισχύει με γάλα καρύδας, raspberry και cranberry. Το γάλα καρύδας είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες (C, E, B1, B3, B5, B6), μέταλλα (σίδηρο, σελήνιο, νάτριο, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο) και ταιριάζει σε όσους δεν μπορούν τη λακτόζη που έχει το κανονικό γάλα.

Στο Mango Passion Fruit θα βρεις μία εξωτική πρόταση. To εθνικό φρούτο της Ινδίας χρησιμοποιείται για διάφορες θεραπείες και είναι τόσο πλούσιο σε  θρεπτικά συστατικά ώστε να καλύπτει το 40% των ημερήσιων αναγκών μας σε φυτικές ίνες. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που καταναλώνεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φρούτο στον κόσμο.

Δε ξεχνάμε και τις κλασικές αγάπες μας στα smoothies: Gold Medalist  (φράουλα, μπανάνα, γάλα καρύδας, γρεναδίνη) και Tropical Runner (ανανάς, μπανάνα, γάλα καρύδας και τριμμένος πάγος).

Ενυδάτωση τώρα!

Να θυμάσαι ότι όταν αρχίσεις να διψάς, σημαίνει ότι έχεις ξεκινήσει ήδη να αφυδατώνεσαι. Φρόντισε να πίνεις νερό, χυμούς, smoothies και milkshake για να λαμβάνεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τη ζέστη έχοντας περισσότερη ενέργεια και ζωντάνια από ποτέ.

Cheers!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη