fbpx allegren wines
Friday's People

ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ

13 Μαρτίου, 2017
-
Comments 0

Είμαι η Αναστασία και είμαι Υπεύθυνη Ποιότητας και Διασφάλισης Τροφίμων στα TGI Fridays™.  Η δουλειά μου θεωρείται από κάποιους πολύ αυστηρή και απαιτητική. Στην πραγματικότητα έχουν δίκιο, καθώς η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά είναι και αυτό που την κάνει τόσο ενδιαφέρουσα και με κινητοποιεί να γίνομαι όλο και καλύτερη!

Στα Fridays, το πρώτο που εκτίμησα, ήταν το πόσο φροντίζουν την ασφάλεια των επισκεπτών και πόσο μεγάλη σημασία δίνουν σε κάθε έλεγχο που διασφαλίζει τόσο την άριστη ποιότητα όσο και την υγεία όλων όσων τα προτιμούν.

Συγκεκριμένα, για να επιλέξουμε τις πρώτες ύλες ακολουθούμε μια αυστηρή διαδικασία. Επισκεπτόμαστε τις εγκαταστάσεις του υποψήφιου προμηθευτή και διασφαλίζουμε ότι τηρεί όλες τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των δικών του πρώτων υλών. Επιπλέον, εξετάζουμε τις γενικές συνθήκες που επικρατούν τόσο στο περιβάλλον όσο και στους εργαζόμενους και ελέγχουμε την πιστοποίηση από ιδιωτικό φορέα που έχει. Μόλις διασφαλίσουμε την ασφάλεια, οφείλουμε να σιγουρέψουμε και την ποιότητα. Κατά πόσο η πρώτη υλη έχει να κάνει με τα standards μας και με αυτό που θέλουμε στο τελικό γευστικό αποτέλεσμα.

Πέρα απ’ αυτό, ελέγχουμε τα προϊόντα μας καθημερινά. Τόσο μακροσκοπικά βλέποντας την οσμή, το χρώμα και το βάρος της τροφής που μας ενδιαφέρει όσο και με μικροβιολογικές αναλύσεις που γίνονται, ανά διαστήματα, σε όλα τα καταστήματα. Αν σε αυτά προσθέσουμε τους δημόσιους φορείς, όπως τον ΕΦΕΤ και το Υγειονομικό, που ενεργούν προς όφελος του καταναλωτή ελέγχοντας τις μονάδες παραγωγής, θα καταλάβουμε ότι είμαστε πολύ καλά προστατευμένοι και ασφαλείς απολαμβάνοντας τα γεύματα μας στα Fridays.

Πέρα απ’ αυτό, στα Fridays οι σεφ παρακολουθούν ειδικά σεμινάρια που επικυρώνουν την θέση τους σε θέματα ασφάλειας, διαχείρισης εξοπλισμού, μαγειρικής, γνώσεων και θεωριών και όσοι είναι χειριστές τροφίμων παρακολουθούν εσωστερικό σεμινάρο ειδικής εκπαίδευσης.

Είναι γεγονός ότι η καταπληκτική γεύση των φαγητών και ποτών στα Fridays δεν είναι μόνο θέμα συνταγής και άρτιας εκτέλεσης.  Όλα ξεκινούν από τις πρώτες ύλες και σε συνδυασμό με τη μαγειρική κουλτούρα των ανθρώπων μας, το αποτέλεσμα που απολαμβάνουμε είναι μοναδικό! Η γεύση σε κάθε πιάτο είναι μελετημένη στη λεπτομέρεια και θεωρώ ότι αυτός είναι ένας από τους παράγοντες που δύσκολα αντιστέκεται κανείς στα Fridays!

Ναι, μου αρέσει πολύ η δουλειά μου. Αγαπώ τα Fridays και μου αρέσει που μου δίνουν την δυνατότητα να βρίσκομαι κάθε μέρα σε διαφορετικό σημείο, είτε ταξιδεύοντας, είτε κάνοντας εσωτερικές επιθεωρήσεις.

Περισσότερο, όμως, απ’ όλα μου αρέσει να βρίσκομαι στα τραπέζια των Fridays και να απολαμβάνω το αγαπημένο μου cocktail, Old Cuban, με το αγαπημένο μου πιάτο, το Tahini Sour Chicken, με πεντανόστιμο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και την πιο γευστική σπιτική sauce. Το έχετε δοκιμάσει; Έχει υπέροχη γεύση και είναι φουλ σε διατροφική αξία. Σας περιμένω να το απολαύσουμε μαζί. Σίγουρα κάπου θα με συναντήσετε!

 

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη