fbpx allegren wines
Friday's People

Η ΝΑΤΑΣΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ FRIDAYS ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ!

10 Απριλίου, 2018
-
Comments 0

«Η πρώτη επαφή που είχα με τα Fridays ήταν ως Καλεσμένη! Πήγαινα αρκετά συχνά. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα φαγητά, καθώς καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γεύσεων, αλλά και τα καταπληκτικά cocktails! Αυτά που με έκαναν να θέλω να γίνω μέλος της ομάδας, όμως, ήταν η fun διάθεση που ήταν διάχυτη στο κατάστημα, η προσωποποιημένη και ταυτόχρονα ιδιαίτερη στολή του προσωπικού και γενικότερα το κλίμα “Παρασκευής” που υπάρχει στα καταστήματα! Όλος, λοιπόν, αυτός ο ενθουσιασμός, τα χαμόγελα και η “τρέλα” ήταν αρκετά για να αφήσω το βιογραφικό μου!»

Η Νατάσα είναι Manager στα Fridays™ στην Αριστοτέλους και είναι γνωστή για το μεγάλο χαμόγελο και το χιούμορ της!

«Ο τίτλος μου στην εταιρεία είναι Service & Training Manager. Είμαι υπεύθυνη, δηλαδή, για το κομμάτι της εξυπηρέτησης και της εκπαίδευσης του προσωπικού στο κατάστημά μου. Λέει κι άλλα πολλά στο καθηκοντολόγιο μου (γέλια) αλλά θα ήθελα να εστιάσω στο πως το αισθάνομαι εγώ προσωπικά. Φροντίζουμε με όλη την ομάδα κάθε Καλεσμένος να φεύγει ευχαριστημένος! Όλοι δουλεύουμε με πραγματικό ενδιαφέρον και πάθος για όλους τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται!»

Άλλωστε, το πάθος της για τη δουλειά της φαίνεται από το υπέροχο  κλίμα που έχει αναπτύξει με όλη την ομάδα, ακόμα και στις πιο απαιτητικές μέρες.

«Είναι τα “inside jokes” που κάνουμε για να αποφορτιστούμε σε μια απαιτητική ημέρα, που μας κάνουν στο τέλος της βάρδιας να νιώθουμε ότι τα καταφέραμε και ότι οι Καλεσμένοι μας πέρασαν όμορφα μαζί μας. Περνάμε πολλές ώρες μαζί κι έχουμε ένα δέσιμο ξεχωριστό.»

«Το κατάστημα της Αριστοτέλους έχει, λοιπόν, όλα τα προσόντα για να γίνει το νέο σου στέκι, καθώς υπέροχοι άνθρωποι σε περιμένουν έτοιμοι να σου παρέχουν ό, τι θελήσεις πριν ακόμα το θελήσεις! Το πιο φιλικό προσωπικό, μοναδικές homemade συνταγές φτιαγμένες καθημερινά με φροντίδα απο την ομάδα της κουζίνας και φυσικά φανταστικά cocktails, μιας και στην ομάδα του bar είναι και ο Fridays™ Bar Champion για το 2017, ο Βαγγέλης! Και φυσικά τα πιο ζεστά χαμόγελα στην υποδοχή. Με λίγα λόγια, πάντα θα υποστηρίζω ότι είναι οι άνθρωποί μας που κάνουν τη διαφορά!»

Τη διαφορά,όμως, κάνουν και τα πιάτα μας. Και αυτό που παρομοιάζει η Νατάσα με τα Fridays δεν είναι άλλο από την Pecan Crusted Chicken Salad!

«Δεν είναι μια απλή σαλάτα, έχει το κάτι διαφορετικό, το κάτι Fridays. Περιέχει πολλά υλικά, όπως cranberries, πορτοκάλι, blue cheese, σέλερυ και φυσικά στήθος κοτόπουλο φούρνου με επικάλυψη από καρύδια! Είναι ένα πιάτο πολύ πλούσιο, χορταστικό, γεμάτο χρώματα κι ενέργεια. Απολαυστικότατο για όλες τις ώρες της ημέρας, για όλες τις γεύσεις ανεξαιρέτως! Δοκιμάστε το σε συνδιασμό με μια δροσιστική Best Fridays Margarita και θα με θυμηθείτε! Cause in here it’s always Friday!»

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη