fbpx allegren wines
Friday's People

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΑ, ΣΤΑ FRIDAYS ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ

26 Σεπτεμβρίου, 2016
-
Comments 0

Με λένε Βάλια. Είμαι 25 χρονών. Μένω στην Σαλαμίνα μόνιμα και αυτό σημαίνει ότι καθημερινά διασχίζω την θάλασσα για να φτάσω στα Fridays στον Φλοίσβο όπου εργάζομαι σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Σπούδασα Εφαρμογές Ξένων Γλωσσών στη διοίκηση, εμπόριο και Διοργάνωση Γάμων, δραστηριότητες που χρειάζονται εξωστρέφεια και κοινωνικότητα. Ήθελα πολύ να βρω μια δουλειά που θα αξιοποιούσε αυτες τις ικανότητές μου. Μια δουλειά που θα μου έδινε την δυνατότητα να επικοινωνώ με κόσμο.  Γι΄αυτό όταν με κάλεσαν για συνέντευξη στα Fridays δεν πίστευα στην τύχη μου. Μπορώ να πω ότι αν και δεν εξασκώ ακριβώς αυτό που έχω σπουδάσει, στην πραγματικότητα καλούμαι να εφαρμόσω πολλές διαφορετικές πτυχές αυτού που έχω σπουδάσει.  Το γεγονός και μόνο ότι συναναστρέφομαι με ανθρώπους και φροντίζω για να περάσουν ευχάριστα στο κατάστημα μας, με γεμίζει χαρά και με κάνει να νιώθω όμορφα. Είναι σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου και κάθε μέρα να υποδέχομαι αγαπημένους καλεσμένους με τους οποίους μοιραζόμαστε πολύτιμες στιγμές.
Τι αγαπώ στα Fridays; Την ατμόσφαιρα! Αυτό δεν αφορά μόνο την διακόσμηση του μαγαζιού που είναι έτσι και αλλιώς μοναδική. Μου αρέσουν τα πάντα εδώ και τα πάντα έχουν την δική τους σημασία. Τα καλά vibes του χώρου δεν οφείλονται μόνο στο σημείο που έχει αυτή την υπέροχη θέα.  Ούτε μόνο στην θάλασσα που αρχίζει εκεί που τελειώνουν τα τραπέζια μας. Η καλή ενέργεια έχει να κάνει καταρχήν με την υπέροχη σχέση που έχουμε μεταξύ μας όσοι δουλεύουμε εδώ. Είναι και το ζωντανό μπαρ στο κέντρο του καταστήματος με τους bartenders μας να δίνουν  παλμό σε όλους. Όλα, όλα αυτά συνθέτουν μια ατμόσφαιρα που προσωπικά με ενθουσιάζει!

Οι καλύτερες εμπειρίες που έχω όλο αυτό το διάστημα που δουλεύω στα Fridays έρχονται από την επαφή μου με τους πελάτες μας.  Κάθε φορά που φιλοξενώ κάποια παρέα ή οικογένειες ή ζευγάρια εισπράτω την εκτίμηση τους απλόχερα. Πολλές φορές έρχονται και μου λένε ότι τους φτιάχνω την διάθεση με το χαμόγελο μου. Θυμάμαι ένα περιστατικό με έναν κύριο που συνήθιζει να έρχεται με την οικογένεια του. Μου έδειχναν όλοι τους τόσο έντονα την συμπάθεια τους που ήταν σα να είμαι μέλος της οικογένειας. Ε όση κούραση και να έχω, κάτι τέτοια με αποζημιώνουν.

Αγαπημένα πιάτα από το menu μας έχω δύο. Το Parmesan Crusted Chicken και τη Barbeque Chicken Salad. Θα μπορούσα να τα παραγγέλνω κάθε μέρα! Αγαπημένο μου κοκτέιλ – όσοι με ξέρουν το ξέρουν – είναι το British Cooler J Έχει δροσερή, ισορροπημένη γεύση.  Αλλά πρέπει να το πω. Η  Fridays Lemonade είναι η μεγάλη μου εμμονή! Πρέπει να τη δοκιμάσεις για να καταλάβεις γιατί. Και για να ολοκληρώσω τις εμμονές μου δεν μπορώ να μην αναφέρω το Oreo Madness. Πραγματική κόλαση απόλαυσης!

Στο κατάστημα μας στο Φλοίσβο νιώθω σα να είμαι διακοπές σε νησί. Πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να θυμηθείς ότι βρίσκεσαι στην πόλη. Είναι μια μικρή όαση απόδρασης. Πας μια βόλτα και γεμίζεις τις μπαταρίες σου στη στιγμή. Αν το κατάστημά ήταν συναίσθημα, θα ήταν χαρά και αν ήταν έκφραση, θα ήταν χαμόγελο.

Ανυπομονώ να σας γνωρίσω και να σας εξυπηρετήσω. Είναι βέβαιο ότι θα περάσετε υπέροχα.

 

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη