fbpx allegren wines
Friday's People

Η ΦΛΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟ BAR ΤΩΝ FRIDAYS ΓΛΥΦΑΔΑΣ

28 Απριλίου, 2017
-
Comments 0

Τα Fridays τα γνώρισα αρχικά ως καλεσμένη. Πάντα ήταν το μαγαζί που μου άρεσε να έρχομαι με την παρέα μου και απολάμβανα πολύ την ατμόσφαιρα και τη ζεστασιά τους.

Κάπως έτσι σκέφτηκα ότι θέλω να γίνω και εγώ μέλος της ομάδας τους και σήμερα, μετράω ήδη τρία χρόνια συνεργασίας.  Εργάζομαι στο bar και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με τη δουλειά μου, γιατί μου αρέσει ότι μου δίνει μεγάλες δυνατότητες δημιουργικότητας και εξέλιξης.  Αυτό που λατρεύω είναι να νιώθω την αγάπη των καλεσμένων και να καταλαβαίνω πως έρχονται στο μαγαζί για να τους εξυπηρετήσω εγώ. Είναι μια σχέση που χτίζεται με το χρόνο και έχει να κάνει πολύ με το πώς μπορείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του άλλου. Πολλές φορές χρειάζεται να ψυχολογήσεις αυτόν που βρίσκεται απέναντι σου και πρέπει να δοκιμάσεις να μπεις στο μυαλό του για να του προτείνεις αυτό ακριβώς που θέλει! Μάλλον γι αυτό λένε ότι οι bartenders πρέπει να είναι και λίγο… «ψυχολόγοι»!

Πέρα, όμως, από την σχέση που έχω με τον κόσμο, εξαιρετική είναι και η σχέση που έχει αναπτυχθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα ευχάριστο κλίμα που παρασύρει και τους καλεσμένους.

Προσωπικά, αγαπάω να βρίσκομαι στη μπάρα μου αλλά και στις μπάρες των υπόλοιπων Fridays, όπου θα με βρείτε απολαμβάνω το αγαπημένο μου πιάτο που είναι τα Jack Daniel’s® Ribs με loaded fries και συνοδεία το απίστευτα δροσερό British Cooler, που είναι αντικειμενικά το καλύτερο cocktail όλων των εποχών !

Από όλα τα memorabilia του μαγαζιού, το αγαπημένο του κόσμου είναι το άγαλμα του Spiderman που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο. Αν εγώ ήμουν υπερήρωας, θα ήμουν σίγουρα ο Deadpool, γιατί είναι ασταμάτητος, έχει αστείρευτο χιούμορ και φοράει κόκκινη στολή!! Η πιο αστεία ερώτηση που μου έχει κάνει κάποιος είναι τι θα κερνούσα τον άντρα των ονείρων μου αν τον έβλεπα μπροστά μου στο bar. Νομίζω λοιπόν ότι θα επέλεγα το Seventh Sense, γιατί είναι δυνατό αλλά γλυκό ταυτόχρονα.

Πως θα περιέγραφα τα Fridays με 5 λέξεις; “In here It’s always Friday” φυσικά! Σας περιμένω, λοιπόν, στο bar των Fridays Γλυφάδας, να διασκεδάσουμε και να σας ετοιμάσω καταληκτικά cocktails.

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη