fbpx allegren wines
People & Places

BARTENDER ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ BAR!

29 Ιανουαρίου, 2015
-
Comments 0


O Ηλίας εργάζεται στα TGI Fridays™ Κηφισιάς, μέλος μίας δυνατής ομάδας στο κατάστημα που έχει μία από τις μεγαλύτερες μπάρες της Αθήνας. Οι bartender του καταστήματος μπορούν όχι μόνο να ετοιμάσουν τα καλύτερα cocktail αλλά και να βοηθήσουν τους καλεσμένους τους να ανακαλύψουν νέες γεύσεις.

“Μία από τις χαρές της δουλειάς, είναι να βλέπεις έναν καλεσμένο να απολαμβάνει το ποτό ή το cocktail που του έχεις προτείνει”, μας λέει ο Ηλίας.

Ο ίδιος συμμετέχει στους εσωτερικούς διαγωνισμούς των TGI Fridays™, προτείνοντας νέα cocktail ανάλογα με την περίοδο (Χριστούγεννα, καλοκαίρι). Αγαπημένες του βάσεις για πειραματισμό είναι το τζιν και το ρούμι τα οποία συνδυάζει με εποχιακά υλικά και βότανα.

Από 17 χρόνων εργάζεται στην εστίαση και βρίσκει ότι στα TGI Fridays™ όχι μόνο αξιοποιεί την εμπειρία και τις γνώσεις του, αλλά έχει και τη δυνατότητα να αναπτύξει νέες τεχνικές και διαδικασίες.

Περιγράφει τη δουλειά του με πέντε λέξεις:

  • σεβασμός
  • επικοινωνία
  • συνεργασία
  • καθαριότητα
  • χαμόγελο

Bartender για τον Ηλία δεν είναι μόνο κάποιος που γνωρίζει πως να ετοιμάζει ποτά και cocktail, αλλά εκείνος που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των καλεσμένων του και είναι σε θέση να τους αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. Όπως κάνει άλλωστε και ο ίδιος, φροντίζοντας τα πάντα στο bar και γύρω από αυτό.

Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς τα TGI Fridays™ Κηφισιάς, μίλησε μαζί του για να δεις τι ποτό ή cocktail θα σου προτείνει.

Cheers!

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη