fbpx allegren wines
Cooking & Tastes

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΙΑΤΑ ΤΩΝ FRIDAY’S, ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ… ΜΕ ΑΓΑΥΗ!

27 Ιουνίου, 2013
-
Comments 0

Από τις 11 Ιουνίου, οι αγαπημένες σας γεύσεις αποκτούν ένα εξωτικό twist. Στα εστιατόρια Friday’s® σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σας οδηγούμε σε ένα ταξίδι απόλαυσης χάρη στα νέα πιάτα The Agave Lime Exotics!

Agave Lime Sauce: η σως της αγαύης

Η αρχή έγινε με την Agave Lime Sauce, δημιουργία του διεθνούς chef των Friday’s® Jeremy Hanlon. Η ιδιαίτερη γεύση της συνδυάζεται τόσο με κοτόπουλο όσο και με χοιρινό. Ήταν όμως o area chef μας στην Ελλάδα, Τάσος Καλοφωλιάς, που σκέφτηκε πως η συγκεκριμένη sauce θα ήταν ιδανική πρόταση για τους λάτρεις της Fajita, δημιουργώντας μία πιο εξωτική και δροσερή εκδοχή της.

H Agave Lime Chicken Fajita έχει μαριναρισμένο στήθος κοτόπουλου στη σχάρα, που συνοδεύεται από ρύζι με μυρωδικά, pickled onions και τη σπιτική Friday’s® Agave Lime sauce, σε καυτό μαντεμένιο σκεύος. Σερβίρεται με φρέσκο guacamole, pico de gallo, κύβους ανανά, iceberg, sour cream και αχνιστές πίτες από αλεύρι.

Η Friday’s® Agave Lime sauce όμως καταφέρνει να απογειώσει και τα Agave Lime Wings, γλυκοπικάνικες φτερούγες κοτόπουλου, καθώς και το Agave Lime Chicken, παναρισμένο κοτόπουλοπου συνοδεύεται από ρύζι με μυρωδικά και pineapple pico de gallo.

Σε χοιρινό, δεν πρέπει να χάσετε το Agave Lime Pork Cutlets: Χοιρινά φιλετάκια σωταρισμένα με μπαχαρικά Cajun, τα οποία σερβίρονται με ρύζι με μυρωδικά και γαρνίρονται με φέτα φρέσκου ανανά ψημένου στη σχάρα.

Δροσερά καλοκαιρινά cocktail Agave Lime Drinks

 

Τα νέα μας πιάτα, the Agave Lime Exotics, συνδυάζονται με νέες, δροσερές, καλοκαιρινές μαργαρίτες!

Η Strawberry Basil Margarita έχει φρέσκες φράουλες, βατόμουρα, triple sec, agave sour mix και φρέσκα φύλλα βασιλικού.

Η αγαύη δίνει ένα νέο εξωτικό twist και στη δημοφιλή Margarita. Η Tommy’s Margarita έχει φρέσκο μίγμα lime και σιρόπι αγαύης που απογειώνουν τη γεύση της τεκίλας.

Η συνταγή της επιτυχίας

Αρκετοί αναρωτιούνται για τη συνταγή της Friday’s® Agave Lime sauce. Οι σεφ μας δε δίστασαν να μοιραστούν τα υλικά της:  χυμός και ξύσμα φρέσκου lime, μέλι, σιρόπι αγάπης, τεκίλα, μαύρη ζάχαρη, νερό, αλάτι και κορν φλάουρ.

Το μυστικό όμως βρίσκεται στις αναλογίες!

Agave Lime Exotics

Φωτογράφισε την αγαύη

Μόλις δοκιμάσεις τα νέα πιάτα, φωτογράφισέ τα και ανέβασε τις εικόνες σου στο Instagram για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό Agave Lime Exotics! Τα βήματα είναι απλά:

1. Φωτογράφισε το Agave Lime πιάτο σου

2. Ακολούθησέ μας στο Instagram: @tgifridaysgr

3. Ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram με το hashtag #agavelimeexotics

Αν έχεις ήδη δοκιμάσει τις νέες γεύσεις, the Agave Lime Exotics, γράψε μας την εμπειρία σου στα σχόλια 🙂

 

The Agave Lime Exotics

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη