fbpx allegren wines
People & Places

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

04 Σεπτεμβρίου, 2017
-
Comments 0

Μπορεί να είναι Δευτέρα. Ή να μην είναι, αλλά να μοιάζει. Ξέρεις, εκείνες οι Τετάρτες που όλα έχουν πάει λάθος και ανεβοκατεβάζουν έναν κόμπο στο στομάχι, δεν διαφέρουν και πολύ από μια Δευτέρα που η ψυχολογία σου δεν τα σπάει.

Και, όμως, υπάρχει πάντα τρόπος να κάνεις μια δύσκολη μέρα, Παρασκευή. Λοιπόν, δώσε προσοχή και διάβασε. Εμπρός στον αγώνα για ολοκληρωτική και αυθεντική Παρασκευή μέσα και έξω μας!

  1. Αν έχεις ξυπνήσει με πεσμένη αυτοπεποίθηση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα χαρτί και να γράψεις τα 5 πράγματα που έκανες καλά το προηγούμενο διάστημα, για να θυμηθείς ποιός πραγματικά είσαι. Αν σε αυτή την διαδικασία έχεις δίπλα σου ένα Oreo Madness, με το huge μπισκότο γεμάτο παγωτό βανίλια και το σιρόπια σοκολάτας, που αποδεδειγμένα δίνει ένα γερό χαστούκι σε κάθε αρνητική σκέψη, ακόμα καλύτερα!
  2. Αν νιώθεις ότι δεν την παλεύεις με την δουλειά σου, σου προτείνουμε να οργανώσεις άμεσα μια μεγάλη μάζωξη με τους φίλους σου και να τους αφήσεις να ανεβάσουν το ηθικό σου. Φυσικά, η καλύτερη μέρα για να συμβεί αυτό είναι η Παρασκευή που προσφέρουμε τις Margaritas μόνο με 5€ .
  1. Αν, πάλι, νιώθεις πολύ μεγάλη κούραση και χρειάζεσαι μια τόνωση και μια δόση χαράς, σου προτείνουμε να εξασφαλίσεις ένα γενναίο διάλειμμα μέσα στην μέρα σου και να πας σε ένα από τα bar μας. Εκεί, μπορείς να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά, να απολαύσεις ένα Pink Dream που θα σε αναζωογονήσει άμεσα και θα σε βοηθήσει να ονειρευτείς χωρίς τέλος. Αν, μάλιστα, μαζί με το cocktail παραγγείλεις και ένα Pancho Villa Nachos με τις jalapenos του, τα τυριά και το σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι, θα καταλάβεις πώς μόνο προσφέροντας στον εαυτό σου το καλύτερο θα μπορείς να ξεπερνάς εύκολα και γρήγορα κάθε έγνοια.
  2. Στην περίπτωση πάλι που ξεκίνησε η μέρα σου προσπαθώντας να φορέσεις το στενό jean σου το οποίο ποτέ δεν κατάφερες να κουμπώσεις, ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις ζωής και να σκεφτείς σοβαρά να αρχίσεις τρέξιμο, χορό, ποδήλατο, πάλη ή ό,τι μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ευεξία. Σε αυτόν τον αγώνα σου θα είμαστε και εμείς εκεί με έναν σολομό σχάρας με κινόα που θα σε ξετρελάνει, απίστευτες σαλάτες για όλα τα γούστα και ένα κοτόπουλο με ταχίνι που δίνει ενέργεια από την πρώτη κιόλας μπουκιά!
  3. Τέλος στην δυσάρεστη περίοδο που ακολουθεί την λήξη μιας σχέσης, εμείς επιμένουμε να λέμε πως ο έρωτας με έρωτα περνάει. Και αυτό το έχουμε ανακαλύψει στα καταστήματα μας. Έχουμε δει κάποιον να τρώει μεγάλο κόλλημα με το Mushroom Bacon Cheeseburger και να το ξεπερνάει μόνο αφού δοκίμασε τα Jack Daniel’s Glazed Ribs. Να πίνει εμμονικά το Porn Star και να μην πιστεύει καν πώς θα το άφηνε για χάρη του Long Island Iced Tea.

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη