fbpx allegren wines
People & Places

FOOD FOR FRIENDS

17 Ιανουαρίου, 2018
-
Comments 0

Είναι γεγονός ότι το φαγητό μας φέρνει πιο κοντά. Ή, τουλάχιστον, μας δίνει μια ακόμη ευκαιρία για να μοιραζόμαστε στιγμές μαζί με εκείνους που θέλουμε. Βέβαια, το φαγητό μας δεν το μοιραζόμαστε πάντα. Εκτός και αν είναι το κατάλληλο φαγητό για μοίρασμα. Εκείνο στο οποίο μπορεί να απλώσουν όλοι χέρι και να προκαλέσει ομαδικό ενθουσιασμό. Εμείς, συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε τα πιάτα τα οποία έχουμε παρατηρήσει ότι συγκεντρώνουν τα περισσότερα επιφωνήματα θαυμασμού στις παρέες.  Προσπάθησε να τα θυμάσαι. Είναι γνωστό ότι η χαρά όταν μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται. Λες να συμβαίνει το ίδιο και με τα Macho Nachos;

Ένα από τα πιάτα πάνω από τα οποία έχουν γίνει επικές «μάχες» είναι τα Fridays™ Wings, τις λαχταριστές φτερούγες, βουτηγμένες σε  Jack Daniel’s® ή Buffalo Sauce. Έχει παρατηρηθεί, βέβαια, πως σε μεγάλες παρέες αυτό το πιάτο δεν είναι ποτέ αρκετό, αφού κανείς δεν αντέχει να φάει μόνο μια φτερούγα. Εκτός αν ένας λεοντόκαρδος μοιραστεί την δικιά του. Γίνονται, όμως, τέτοια θαύματα;

Φαγητό που μπορεί να μοιραστεί, με αίσθημα θυσίας και διάθεση μεγάλης γενναιοδωρίας, είναι τα Jack Daniel’s® Glazed Ribs, τα πιο τρυφερά παϊδάκια που έχουν υπάρξει, τα οποία συνοδεύονται με πατάτες τηγανιτές. Σε αυτή την περίπτωση, η παρέα ορμάει σύσσωμη προς το πιάτο και μερικές φορές παρατηρείται αθέμιτος ανταγωνισμός γιατί όλο και κάποιος βρίσκεται πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου.

Το πολυδιάστατο και πολυμορφικό πιάτο Fridays® Three- For- All ενδείκνυται, επίσης, για παρέες αφού περιέχει Fried Mozzarella, Stuffed Mushrooms και επιλογή από: Buffalo Wings ή Buffalo Bites ή Jack Daniel’s® Wings ή Sesame Jack Chicken Strips. Με απλά λόγια, καλύπτει πολλά γούστα και είναι ό,τι πρέπει για ακριβοδίκαιη μοιρασιά!

Για το τέλος αφήσαμε τα μαγικά Potato Twisters. Ολόφρεσκες ροδέλες φρέσκιας πατάτας που γαρνίρονται με Monterey Jack και pico de gallo και περιχύνονται με queso cheese sauce και sour cream sauce. Φυσικά, αυτό  το πιάτο θα το ξέρεις σίγουρα. Υποψιαζόμαστε, όμως, ότι συνηθίζεις να το τρως μόνος σου. Κανείς, όμως, δεν αγαπάει τον μονοφαγά.

Οπότε, μήπως να το πας λίγο αλλιώς;

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη