fbpx allegren wines
Events & Awards

ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ HALLOWEEN

26 Οκτωβρίου, 2017
-
Comments 0

Δεν είναι αστείο-

Τα επόμενα βράδια, θα γίνουμε όλοι Zombies!

 

Η αφορμή είναι το Halloween.

Η αιτία; Η ασταμάτητη διάθεσή μας να κάνουμε special parties με κάθε ευκαιρία. Και το Halloween είναι, πάντα, μια υπέροχη ευκαιρία για να ζήσουμε βραδιές τρόμου, που θα μας μείνουν αξέχαστες!

Το Halloween, με ρίζες στην Κέλτικη παράδοση, είναι μια από τις μεγαλύτερες Αμερικάνικες γιορτές, συνδεδεμένη με παγανιστικές δοξασίες και έντονο μεταφυσικό χαρακτήρα που γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου, όποτε και πίστευαν ότι ανοίγουν οι «Πύλες του Υπερφυσικού» και μπορείς να έχεις επαφή με πνεύματα.

Στα Fridays™, η κάθοδος των… Zombies θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου και θα το γιορτάσουμε πανηγυρικά με ανάλογο τρομακτικό στολισμό, ενώ παράλληλα θα μπει στην ζωή μας το special cocktail, Purple Nightmare, που δημιουργήσαμε ειδικά για αυτή περίσταση και που όλως τυχαία φροντίσαμε να έχει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ωραία γεύση.

Η κορύφωση, όμως, του δικού μας Spookfest, θα γίνει την Τρίτη 31/10, όπου και είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση των Zombies με τρόπο άκρως θεαματικό και θορυβώδη. Γιατί τα Zombies δεν έχουν καμιά διάθεση να φύγουν, αν πρώτα δεν καταφέρουν να σας  κάνουν μέρους της ζωής τους (ή για την ακρίβεια, της μεταθανάτιας ζωής τους!)

Έτσι, στις 31/10 θα μπορείτε να κάνετε κράτηση στο Horror Room, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των Fridays™ Κηφισιάς, για να απολαύσετε μια ιδιαίτερη, spooky εμπειρία. Ο αριθμός των τραπεζιών είναι περιορισμένος γι’ αυτό καλό είναι να προλάβετε να κάνετε εγκαίρως την κράτηση σας. Αρκεί, πρώτα, να σκεφτείτε καλά αν αντέχετε έντονες συγκινήσεις και αν είστε έτοιμοι να έχετε στενή επαφή με τα Zombies που ανυπομούν να σας γνωρίσουν. Εάν πάλι δεν είστε σίγουροι για τις δυνάμεις σας, θα μπορείτε να κάνετε ένα Zombie Face Painting, για να αποκτήσετε εκείνο το πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα στα δύσκολα!

Την ίδια μέρα, στα Fridays Γλυφάδας , θα μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε Zombie, με Face Painting από τις 20:00-23:00, ενώ στο κατάστημα του Κολωνακίου εκτός από face painting, θα λάβει χώρα και το ξεχωριστό «Night of the Living Dead» Party μας, με τρομακτικές μουσικές από τον Κωνσταντίνο Γκενεράλη και πολλές άλλες εκπλήξεις, που δεν τις φανερώνουμε ακόμα, γιατί θέλουμε όταν θα έρθεις να είσαι τόσο τρομοκρατημένος όσο αρμόζει σε μια τέτοια μέρα.

Τον αποχαιρετισμό, προσωρινό φυσικά, των Zombies θα ζήσουμε και στην Θεσσαλονίκη, στα καταστήματα της Αριστοτέλους αλλά και στο Cosmos, όπου και εκεί είναι προγραμματισμένο ένα φαντασμα…γορικό «Night of the Living Dead» Party, το οποίο θα έχει spooky μουσικές, Face Painting και ακόμη πιο spooky διάθεση.

Καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μην είσαι αυτές τις μέρες κοντά μας. Σκέψου ότι ένα Zombie σε παρακολουθεί αυτή την στιγμή και σχεδιάζει όμορφες στιγμές μαζί σου.
Μπορείς να του πεις όχι;

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη