fbpx allegren wines
People & Places

ΤΟ ΕΞΩΤΙΚΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΩΝ FRIDAY’S®

20 Δεκεμβρίου, 2013
-
Comments 0

Τα ξωτικά, ή αλλιώς καλικάντζαροι, ζουν στο Βόρειο Πόλο και βοηθούν τον Αϊ Βασίλη στο έργο του. Δουλειά τους, είναι να φτιάχνουν παιχνίδια για τα παιδιά. Ξεχωρίζουν από τα πεταχτά τους αυτιά και τα μυτερά τους καπέλα.

Μια Χριστουγεννιάτικη μέρα, ξεπετάχτηκε στα Friday’s® Κεφαλαρίου, ένα εξωτικό πλάσμα, με φανταχτερή, πρασινοκόκκινη φορεσιά. Είχε αυτιά πεταχτά σαν ξωτικό. Μόλις που χαμογέλασε και συγκεντρώθηκε γύρω του ένα πλήθος από παιδιά. Όλα γεμάτα ενθουσιασμό και μπόλικη χαρά.

“Θέλεις κάποιο φαγητό;” τον ρώτησε του καταστήματος το προσωπικό.

Το ξωτικό ζήτησε κάτι γλυκό.

Μία που εμφανίστηκε ένα New York Cheesecake μπροστά του και μία που εξαφανίστηκε.  Λαίμαργα ρώτησε αμέσως μετά: “Πάμε να παίξουμε τώρα παιδιά;”

Αυτό ήταν!

Γονείς, φιλοξενούμενοι, περαστικοί και ακόμα περισσότερα παιδιά, βρέθηκαν να παίζουν και να διασκεδάζουν σε μια γιγαντιαία χιονόμπαλα στην αυλή των Friday’s® Κεφαλαρίου. Εκεί, ανάμεσα σε δέντρα, μπαλόνια και ένα χιονάνθρωπο, έπαιζε, γέλαγε και τραγουδούσε το πιο χαρούμενο ξωτικό που έχετε δει ποτέ.

xmas-kefalari-elf-fridays

Είναι ο Γιώργος (manager στα Friday’s® Αμπελοκήπων) που χρειάστηκε μόνο μία στολή και το φυσικό του κέφι, για να διασκεδάσει τους φιλοξενούμενους των Friday’s® και να φέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μεγάλους και παιδιά.

Μαζί με το αγαπημένο ξωτικό και την καλή του ενέργεια, ευχόμαστε σε όλους σας Χρόνια Καλά και Πολλά.

Χαρούμενα Χριστούγεννα! Keep up the Friday’s® spirit!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη