fbpx allegren wines
Cooking & Tastes

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ FRIDAY’S® ΜΕΝΟΥ

20 Μαρτίου, 2014
-
Comments 0

Ο Chef των Friday’s® Τάσος Καλοφωλιάς μας παρουσιάζει το Friday’s® μενού, για το διάστημα της νηστείας, ώστε να μη στερηθούμε σε γεύση και απόλαυση.

“Φέτος, έχουμε επιλέξει σαν πηγή πρωτεΐνης τις γαρίδες, που υπάρχουν στις περισσότερες επιλογές του νηστίσιμου Friday’s® μενού. Μια μικρή γεύση των πιάτων,  σας δίνω παρακάτω:

Για όποιον δε θέλει κάτι τηγανιτό μπορεί να επιλέξει τα Shrimp Scampi Skewers καλαμάκια γαρίδας, τα οποία συνοδεύονται από ρύζι με μυρωδικά.

Τα αγαπημένα Sambuca Shrimp Marinara Pasta δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη φετινή νηστεία. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα πιάτα, τα οποία επιλέγουμε σταθερά για το σαρακοστιανό μας μενού.

Friday's Sambuca Shrimp Marinara
Friday’s Sambuca Shrimp Marinara

Τα Potato Shrimps που επέστρεψαν την περσινή χρονιά στο μενού μας, ήταν μία από τις μεγάλες επιτυχίες στις προτάσεις μας. Πρόκειται για τραγανές γαρίδες περιτυλιγμένες από λεπτές λωρίδες πατάτας, που συνοδεύονται από τη μοναδική Jack Daniel’s® sauce!

Fridya's Potato Shrimps
Fridya’s Potato Shrimps

Τα Potato Twisters, τα έχουμε συνηθίσει με συνοδεία queso cheese και sour cream σως. Στη νηστίσιμη εκδοχή τους, δεν αφήσαμε σκέτη την πατάτα, αλλά προσθέσαμε μείγμα μπαχαρικών – μεταξύ των οποίων ρίγανη και ξύσμα λεμονιού – για μία κλασική ελληνική γεύση. Για να δοθεί επιπλέον “χρώμα” και γεύση, προσθέσαμε bruschetta mix.

Μία από τις πρωτοεμφανιζόμενες συνταγές στο φετινό μενού, είναι η Grilled Vegetable Pasta. Έμπνευση του chef μας Μανώλη Κορναράκη. Πειραματιζόμασταν με γεύσεις, όταν πρότεινε μία νέα μακαρονάδα με fettucine και ψιλοκομμένα ψητά λαχανικά σβησμένα με λευκό κρασί. Είναι πεντανόστιμη!

nhstisima2Δύο αγαπημένες σαλάτες, η Easter Quinoa Super Salad και η Easter Strawberry Salad, συνοδεύουν τις κυρίως επιλογές μας.

Το πλούσιο και Σαρακοστιανό μενού μας, θα σερβίρεται στα καταστήματα από σήμερα, Πέμπτη 20 Μαρτίου, μέχρι και τις 20 Απριλίου! Ανυπομονούμε για τα σχόλιά σου και ποιες είναι οι αγαπημένες σου επιλογές.

Καλή Σαρακοστή!”

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη