fbpx allegren wines
Cooking & Tastes

ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!

12 Οκτωβρίου, 2017
-
Comments 0

Είναι γνωστό ότι οι επιλογές μας δίνουν στοιχεία για τον χαρακτήρα μας. Ο λαός συνηθίζει να λέει “δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι” και εμείς λέμε “πες μας το γλυκό που θέλεις να απολαμβάνεις με κλειστά μάτια, να σου μαρτυρήσουμε τις κρυφές σου επιθυμίες”.

Τι εννοούμε με αυτό;

Μετά από καταγραφή εντυπώσεων μπροστά στα γλυκά μας και αποτύπωση των συναισθημάτων και επιφωνημάτων λαγνείας, είμαστε σε θέση να καταθέσουμε τα παρακάτω «γλυκά» πορίσματα:

Οι λάτρεις του Oreo Madness που εκτιμούν το διπλό, τεράστιο μπισκότο και αναγνωρίζουν την αξία της αντίθεσης βανίλιας-σοκολάτας, ανήκουν συνήθως στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να έχουν πολλές επιλογές και δεν συμβιβάζονται με την μετριότητα.

Το Apple Pie Crumble που σε κάθε δαγκωνιά του ακούς το τραγανό μπισκότο, καθώς λιώνει μέσα στο στόμα σου το παγωτό βανίλια και η καραμέλα βουτύρου, είναι κατά κύριο λόγο η επιλογή όσων αγαπούν τις διαχρονικές αξίες και θέλουν να έχουν σιγουριά και ασφάλεια στις επιλογές τους.

Παρορμητικοί και ενθουσιώδεις εκείνοι που αφήνονται στην απόλυτη γεύση του Death By Chocolate, απολαμβάνουν την ζωή όπως ακριβώς απόλαμβάνουν τις στρώσεις κέικ σοκολάτες με το chocolate fudge και την ζεστή σως σοκολάτας: παρορμητικά και παθιασμένα.

Ιδιαιτέρως «ψαγμένοι» αποδεικνύεται ότι είναι όσοι αγαπούν το νέο μας γλυκό  Snicky Cake, με την ιδιαίτερη γεύση που συνδυάζει τη σοκολάτα, με το φυστικοβούτυρο και το αλατισμένο φυστίκι.

Αυτοί, πάλι, που είναι πιστοί στο αγαπημένο New York Strawberry Cheesecake διακρίνονται για την αισιοδοξία τους και την ικανότητά τους να δίνουν σε κάθε στιγμή τη γεύση που έχει το σιρόπι φράουλας όταν ρέει πάνω από την κρέμα και το μπισκότο.

Τρυφεροί και με σωστή δόση ρομαντισμού έχει φανεί ότι είναι οι λάτρεις του Brownie Obsession, οι οποίοι βρίσκουν στην τραγανή βάση σαμπλέ και στα κομμάτια λευκής σοκολάτας, μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουν μια εμπειρία γεύσης που ξεχειλίζει από ευαισθησία.

Τέλος, όσοι εμμονικά προτιμούν τις Fridays Waffles, σε κάθε γεύση, είναι εκείνοι που θα μείνουν για πάντα παιδιά και δεν θα επιτρέπουν σε κανέναν και σε τίποτα να τους χαλάει ούτε τη γεύση ούτε τη διάθεση.

Για πες μας, λοιπόν… Εσύ, ποιος τύπος είσαι;

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη