fbpx allegren wines
Cocktails & Drinks

ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΗ ΜΕ…ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ!

03 Μαΐου, 2019
-
Comments 0

Γιόρτασε μαζί μας το Cinco de Mayo με μόλις 2 ευρώ!

Στα TGI Fridays™ λατρεύουμε τις μεξικάνικες γεύσεις και τις μεξικάνικες συνήθειες. Αυτή την Κυριακή λοιπόν, 5 Μαΐου, έχουμε φιέστα και θα πάθουμε όλοι Cinco de Mayo!

Cinco de Mayo σημαίνει 5η Μαΐου και για το Μεξικό αποτελεί μια πολύ σημαντική εθνική γιορτή. Μια γιορτή που τόσο οι Μεξικάνοι όσο και οι Αμερικανοί τη γιορτάζουν με άφθονο ποτό και φαγητό…μερικές φορές όμως για τον λάθος λόγο, καθώς συχνά την ταυτίζουν με την ημέρα της εθνικής απελευθέρωσης. Κι όμως στις 5 Μαΐου ο μεξικανικός στρατός δεν κέρδισε κανέναν πόλεμο που θα οδηγούσε σε μια τέτοια κορυφαία στιγμή. Εκείνο που κατάφερε ήταν να αναχαιτίσει για λίγο την πορεία του γαλλικού στρατού στην ενδοχώρα σε έναν εξαρχής άνισο πόλεμο. Η μάχη που έγινε στην Puebla ανάμεσα στον εξασθενημένο και λιγοστό μεξικανικό στρατό και στον δυνατό και εξοπλισμένο γαλλικό, θύμιζε την αναμέτρηση Δαυίδ και Γολιάθ και έμοιαζε «σιγουράκι» για τους Γάλλους. Οι Μεξικανοί όμως έκαναν την ανατροπή, εξασφαλίζοντας μια γενναία νίκη που ανέβασε την ψυχολογία των στρατιωτών και ενίσχυσε το αίσθημα της εθνικής υπερηφάνειας. Κι αν μια τέτοια νίκη δεν είναι λόγος για να γιορτάσεις, τότε ποια είναι;

Στα TGI Fridays τιμάμε το Cinco de Mayo όπως του αξίζει: την Κυριακή 5 Μαΐου, μετά τις 6 το απόγευμα, προσφέρουμε όλες τις Classic Margaritas με μόλις 2 ευρώ! Επίλεξε την αγαπημένη σου γεύση Lime, Strawberry ή Mango με Jose Cuervo Especial Reposado, Triple Sec, και Μargarita mix – και νιώσε τη χαρά της γιορτής!

Αν θέλεις να συνοδεύσεις την παγωμένη τους αίσθηση με κάτι αλμυρό, σου προτείνουμε τα Naked Nachos, τραγανά tortilla chips, επικαλυμμένα με φρέσκο guacamole, queso cheese sauce, pico de gallo και sour cream sauce ή τα Pancho Villa Nachos, τραγανές tortillas με Mexican salsa, ψιλοκομμένο μοσχάρι, jalapeños και τυριά που σερβίρονται με pico de gallo, κόλιανδρο και Sriracha sour cream! Για τη βραδινή σου έξοδο, επίλεξε από το Tex Mex Menu το λαχταριστό Chicken Fajitas, στήθος κοτόπουλου στη σχάρα, μαριναρισμένο σε Fajita Marinade και σερβιρισμένο πάνω σε σοταρισμένα κρεμμύδια, πράσινες και κόκκινες πιπεριές ή Steak Fajitas με τρυφερό μοσχαρίσιο κρέας. Αν πάλι προτιμάς τη veggie εκδοχή των fajitas, απόλαυσε σοταρισμένες κόκκινες και πράσινες πιπεριές, κρεμμύδια, τριλογία μανιταριών λευκά, πλευρώτους και portobello, καπνιστή πάπρικα, καλαμπόκι, κόκκινα φασόλια, σουσάμι και κόλιανδρο. Όλα τα fajitas σερβίρονται σε καυτό μαντεμένιο σκεύος με ρύζι, Mexican salsa, sour cream, guacamole και αχνιστές πίτες αλευριού. Ταιριάζουν τέλεια με τη Margarita σου και θα σε βάλουν στο πνεύμα της γιορτής με τη μία!

Στα TGI Fridays™ την Κυριακή 5 Μαΐου ένα είναι σίγουρο: θα πάθεις Cinco de Mayo με όσες Μargaritas θες!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη