fbpx allegren wines
Cooking & Tastes

ΟΙ 5 ΑΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ BEERFEST ΤΩΝ FRIDAYS™

08 Οκτωβρίου, 2014
-
Comments 0

#beerfestisback

Από σήμερα, 8 Οκτωβρίου, θα βρεις στα Fridays™, αγαπημένες μπίρες και συνοδευτικά πιάτα στο νέο μας μενού. Το BeerFest είναι η γιορτή της μπίρας και είσαι επίσημα καλεσμένος μας!

 Συγκεντρώσαμε για εσένα τις πέντε πιο δυνατές αφορμές που θα σε οδηγήσουν στα Fridays™ και στη γιορτή του #beerfestisback (5 αφορμές όπως οι 5 ημέρες της εβδομάδας που καταλήγουν στην Παρασκευή!).

Έτοιμος/η;

Bacon Steak Fries
Bacon Steak Fries

1. Για όλη τη διάρκεια του #beerfestisback οι αγαπημένες μπίρες που θα απολαύσεις (όσες γνώριζες αλλά και όσες ανακαλύψεις) θα έχουν προνομιακή τιμή.

The Brave Texan
The Brave Texan

2. Κάθε Πέμπτη θα βρίσκεις στο facebook την Special Draught της εβδομάδας. Προτάσεις μπίρας με ιστορία χρόνων, διαλεγμένες από αυτοκράτορες και προετοιμασμένες με παραδοσιακές συνταγές αιώνων, οι οποίες θα βρεθούν στο ποτήρι σου χάρη στις μοναδικές μας επιλογές. Υπάρχουν μπίρες που γνωρίζεις ήδη και άλλες που περιμένουν να τις ανακαλύψεις!

Beertizer
Beertizer

3. Τα νέα BeerFest πιάτα που έχουμε ετοιμάσει για να συνοδεύσουν γευστικά την μπίρα σου :

  • Μοναδικά Tennessee BBQ Pork Sliders με ψιλοκομμένο χοιρινό φούρνου
  • Τηγανιτές φλογέρες Beertizer
  • Τραγανά Buffalo & Chicken Nachos με βουβαλίσιο λουκάνικο από τη λίμνη Κερκίνης
  • Λαχταριστές Bacon Wrapped Steak Fries και
  • Το ζουμερό The Brave Texan.

(ζήτησε από το σερβιτόρο σου να σε καθοδηγήσει, για το ποιες μπίρες ταιριάζουν με το φαγητό σου)

Buffalo Chicken Nachos
Buffalo & Chicken Nachos

4. Αν είσαι κάτοχος της Fridays™ Club Card (και αν δεν είσαι απόκτησε μία τώρα), θα δεις πως με κάθε επιλογή από τα πιάτα του BeerFest κερδίζεις διπλούς πόντους στην κάρτα σου.

Tennesee BBQ pork sliders
Tennesee BBQ pork sliders

5. Με το Fridays™ application στο iPhone σου και την αγορά οποιουδήποτε BeerFest πιάτου, κερδίζεις ένα secret gift, που θα βρεις στα rewards του Fridays™ application (δε θέλουμε να χαλάσουμε την έκπληξη αποκαλύπτοντας το!). Μήπως εντόπισες και το νέο Hero μας, τον Brave Texan?

Αναζήτησε περισσότερες πληροφορίες για το #beerfestisback στην ιστοσελίδα μας και στο twitter, ενώ στο facebook θα ενημερώνεσαι για νέα, αλλά και την draught μπίρα της εβδομάδας, κάθε Πέμπτη.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις, σχόλια και εικόνες σου από τη συμμετοχή σου στο BeerFest. 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη