fbpx allegren wines
People & Places

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΑ FRIDAY’S® ΤΗΣ ASTIR BEACH

06 Αυγούστου, 2014
-
Comments 0

Η πιο ωραία ιδέα όταν είσαι στην Αθήνα, είναι μία απόδραση στην παραλία της Astir Beach – τον καλοκαιρινό προορισμό για όσους βρίσκονται στην πρωτεύουσα το καλοκαίρι.  Την αμμώδη παραλία που βρίσκεται στον κόλπο έκτασης 300 μέτρων στο Λαιμό της Βουλιαγμένης έχουν επισκεφτεί επιχειρηματίες, πολιτικοί, διάσημοι τραγουδιστές και ηθοποιοί: Χριστίνα Ωνάση, Τζόαν Κόλινς, Μπριζίτ Μπαρντό κ.α. Ήρθε η ώρα να την επισκεφτείς και εσύ!

Untitled-1

Με την είσοδο σου στην Astir Beach η απόδραση σου σε ένα καλοκαιρινό τοπίο έχει ήδη ξεκινήσει.

Μόλις  επιλέξεις ένα άνετο sunbed μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή το smoothie σου από τα Friday’s® που βρίσκονται δίπλα σου, όσο εσύ ηρεμείς απολαμβάνοντας τη θέα της θάλασσας.

10489796_792717214081452_7187879884879357199_n

Ήρθε η ώρα για παιχνίδι! Στη θάλασσα μπορείς να επιλέξεις jet ή water ski και στην άμμο να παίξεις βόλλευ σε ένα από τα γήπεδα Ολυμπιακών Προδιαγραφών.

Μόλις πεινάσεις θα δεις πως τα Friday’s® της Astir Beach έχουν γεύσεις που δε θα βρεις αλλού: Greek Tacos ή Chicken Tandoori Tacos (2 μικρές πίτες αλευριού σε διαφορετικές γεύσεις), μεσογειακή Greek Coob Salad, Fajita Towers με επιλογή σε chicken ή beef και μοναδικές Living Well επιλογές όπως Tahini Sour Marinated Chicken, Chicken Skewers και Grilled Salmon with Roasted mini tomatoes.

Yum!

astir-beach

Με το wifi που παρέχεται θα μπορείς να μείνεις σε επαφή με τους φίλους σου. Πρόσεξε μόνο μη ζηλέψουν αν ανεβάσεις πολλές φωτογραφίες από την απόδραση σου!

1545656_707257919294049_1044891880_n

Καθώς ο ήλιος δύει μπορείς να ετοιμαστείς για ένα ωραίο δείπνο με θέα τη θάλασσα. Ένα δροσιστικό καλοκαιρινό cocktail, οι αγαπημένες σου γεύσεις σε συνδυασμό με καλή παρέα, θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία σου στην παραλία που μοιάζει με το νησί των ονείρων σου.

Μπορείς να παρατείνεις την ημέρα σου μέχρι τα μεσάνυχτα για να απολαύσεις δωρεάν beach cinema  ή το αγαπημένο σου Friday’s® cocktail.

Για όσο βρίσκεσαι στην Αθήνα τους καλοκαιρινούς μήνες, να θυμάσαι πως έχει την Astir Beach κοντά σου και τα Friday’s® δίπλα σου για ένα ακόμα καλύτερο καλοκαίρι!

*Η  είσοδος μετά τις 20:30 είναι 10€, ποσό που αφαιρείται από το λογαριασμό σας  στα TGI Fridays™.

——————————–

http://fridays.gr/EventsPromotions/fridays-the-beach-project-astir-beach.html
https://www.fridays.gr/restaurants/vouliagmeni.html

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη