fbpx allegren wines
People & Places

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ FRIDAY’S® SPIRIT

13 Δεκεμβρίου, 2013
-
Comments 0

Το ιδανικό τραπέζι

Έψαξαν αρκετά για να βρουν το ιδανικό τραπέζι που θα ταίριαζε σε μία ειδική βραδιά. Αυτό που ήθελαν ήταν η κατάλληλη ατμόσφαιρα για να γιορτάσουν την επέτειο τους.

Friday’s® Spirit για ευτυχισμένα 15!

Εκείνο το βράδυ ο Νίκος και η Τάσα γιόρταζαν 15 ευτυχισμένα χρόνια γάμου. Το μοιράστηκαν με την κοπέλα που τους εξυπηρέτησε, για να δικαιολογήσουν την αναζήτηση του ιδανικού τραπεζιού.

Ήθελαν κάτι που να ταιριάζει στην περίσταση.

Ήταν λίγο μετά το κυρίως πιάτο όταν είδαν το προσωπικό των Friday’s® να πλησιάζει και να στέκεται γύρω τους :

“Μπορούμε να έχουμε την προσοχή σας παρακαλώ; Εδώ έχουμε ένα ζευγάρι που γιορτάζει δε-κα-πέ-ντε χρόνια γάμου! Να τους ευχηθούμε;”

Αυτό ήταν. Η ανακοίνωση άναψε τη φωτιά του Friday’s® Spirit: μπαλόνια, χαμόγελα, κεράκια, ευχές και ένα επιδόρπιο κέρασμα για να γλυκάνει το ζευγάρι.

Death by Chocolate αλλά με την ευχή “Να Ζήσουν”.

Μήνυμα στο Facebook

Την επόμενη διαβάσαμε ένα μήνυμα στο facebook που έγραφε:

“Πηγαίνουμε χρόνια με τον σύζυγο μου και τώρα και με τα δύο μου παιδιά στα Friday’s®. Εκπληκτικό φαγητό και απίστευτη εξυπηρέτηση. Αυτό που θέλω όμως να πω δημοσίως είναι πως χτες το βράδυ είχαμε επέτειο γάμου (15 χρόνια). Και ενώ τρώγαμε, ήρθε το προσωπικό με μπαλόνια, με ντέφια και υπέροχα χαμόγελα και μας έκανε έκπληξη μόνο και μόνο γιατί ζήτησα από τη σερβιτόρα να αλλάξουμε τραπέζι, γιατί ένα σημείο ήταν πιο ρομαντικό και έτσι έμαθαν για την επέτειο μας. Χώρια τη μικρή γιορτή, μας πρόσφεραν ένα νοστιμότητα παγωτόοοοοο…Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ. FRIDAYS…ομορφύνατε τη μέρα μας. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!”

Κάθε μέρα Παρασκευή!

Τι μέρα ήταν όταν διαβάσαμε αυτό το μήνυμα δεν το θυμόμαστε.

Πρέπει όμως να ήταν Παρασκευή όταν επικοινωνήσαμε με την Τάσα για να μοιραστούμε μαζί της λίγο ακόμα Friday’s® spirit (το οποίο ως γνωστό είναι αρκετά μεταδοτικό).

Όταν μάθαμε ότι τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους το βράδυ της επετείου, προσκαλέσαμε στο κατάστημα όλη την οικογένεια για να τους ευχαριστήσουμε που μοιράστηκαν την εμπειρία τους μαζί μας.

Το μόνο που ζητήσαμε, ήταν να βγάλουν φωτογραφίες και να μας τις στείλουν.

Ήταν μια μέρα μετά την Παρασκευή

Ένα μήνα αργότερα, ένα Σάββατο, λάβαμε τις εικόνες και είδαμε αυτό που είχαμε ήδη φανταστεί. Ένα αγαπημένο ζευγάρι. Μια ευτυχισμένη οικογένεια. Και όλους τους λόγους που χρειάζεται κάποιος για να χαμογελάει σε μία φωτογραφία.

Ευχαριστούμε Νίκο & Τάσα και

Χαρούμενη επέτειο! 🙂

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη