fbpx allegren wines
Cooking & Tastes, Events & Awards, People & Places

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕ MAKE-A-WISH ΕΥΧΕΣ!

04 Δεκεμβρίου, 2014
-
Comment 1

“Αν ένα απίστευτο όνειρό σου έγινε πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να ξαναγίνεις καλά, έρχεται πιο κοντά” – Ανδρέας, 10 ετών,

Μιλάμε συχνά για το Fridays Spirit που εκφράζεται μέσα από το χαμόγελο, ότι και αν μας συμβαίνει. Το Δεκέμβριο έχουμε μία πολύ καλή αφορμή για να είμαστε χαρούμενοι, μιας και κλείνουμε 17 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα.

Ευκαιρία να αξιοποιήσουμε το Fridays Spirit σε κάτι πολύ καλό!

Το Make-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), πραγματοποιεί από το 1996 τις ευχές των παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα υγείας. Έχει αποδειχθεί ότι τα παιδιά παίρνουν δύναμη από την πραγματοποίηση των ευχών τους, βοηθώντας τα να αντιμετωπίσουν τις δοκιμασίες της υγείας τους, συχνά με θετικό αποτέλεσμα.

Στα TGI Fridays™ που άρχισαν να λειτουργούν στην Ελλάδα με το πρώτο εστιατόριο της Κηφισιάς το 1997, θελήσαμε οι ευχές των γενεθλίων μας να ενωθούν με το έργο του Make-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ώστε οι ευχές των παιδιών να γίνουν πραγματικότητα.

Από τις 4 έως και τις 19 Δεκεμβρίου μπορείς να μας βοηθήσεις να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες  παιδιών που αντιμετωπίζουν απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, μέσα από τη χαρά και την ελπίδα.

Πώς μπορείς να βοηθήσεις;

Αν επιλέξεις ένα από τα αγαπημένα σου πιάτα, μπορείς αν το επιθυμείς να προσφέρεις 0,50€ επιπλέον στην αρχική τιμή κάθε πιάτου. Τα TGI Fridays™ θα συμμετέχουν με επιπλέον 0,50€ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου θα δοθεί στο Make-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Διάλεξε ανάμεσα σε:

– Potato Τwisters

– Chicken Caesar Salad

– Jack Daniel’s® Chicken

– The Brave Texan

– Tahini Sour Marinated Chicken

και ενημέρωσε το σερβιτόρο που σε εξυπηρετεί ότι θέλεις να συμμετέχεις!

Γιόρτασε μαζί μας

Τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου έλα στα TGI Fridays™ Κηφισιάς για να γιορτάσεις τα γενέθλια των 17 χρόνων μας. Το 50% των εσόδων που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά η Άντα Λιβιτσάνου με την μπάντα της!

  • Ada Livitsanou-singer
  • Anastasis Hamilakis-Keyboards
  • Marios Laz Ioannides-Guitar
  • Nikos Pagonis-Drums

Ευχήσου μας!

Περιμένουμε τις ευχές σου σε Facebook, Twitter, Instagram χρησιμοποιώντας τα #17TGIFgr #makeawishgr

 

COMMENTS

[...] Γιορτάσαμε 17 χρόνια παρουσίας των TGI Fridays™ στην Ελλάδα με ζωντανή μουσική από την Άντα Λιβιτσάνου και την μπάντα της! Τα έσοδα της βραδιάς ενίσχυσαν το έργο του Make-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ώστε να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη. [...]
“Happy 17″ TGI Fridays™ | Friday's Blog
2014-12-17 11:06:16

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη