fbpx allegren wines
Cooking & Tastes

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΑΣ

16 Νοεμβρίου, 2017
-
Comments 0

Και γιατί όλοι οι σεφ μας του βγάζουν… τον σκούφο!

Η αλήθεια είναι ότι για το μπιφτέκι μας λέγονται πολλά. Συνήθως θα ακούσεις να το χαρακτηρίζουν κατεψυγμένο και να το κατακρίνουν ή να το υποτιμούν.  Έφτασε, όμως, η στιγμή να αποκατασταθεί η τιμή και η φήμη του, όπως του αξίζει!

Και για να σου εξηγήσουμε καλύτερα αυτό που εννοούμε, ήρθε η ώρα να δηλώσουμε περήφανα ότι το μπιφτέκι μας όχι μόνο δεν είναι κατεψυγμένο, αλλά προέρχεται από ολόκληρα κομμάτια φρέσκου, μοσχαρίσιου κρέατος, χωρίς προσμίξεις (επαναλαμβάνουμε: χωρίς προσμίξεις! Το πιάνεις;),  που μας φέρνουν καθημερινά στην πόρτα μας οι καλύτερες τοπικές μονάδες παραγωγής.  Τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι (σαν τα μάτια μας το προσέχουμε!), για να εξασφαλίζουμε ότι διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα και τη γεύση του.

Αυτός είναι και ο λόγος που το μπιφτέκι μας μεταμορφώνει τους σεφ μας σε μεγάλους καλλιτέχνες. Γιατί, τι άλλο θα μπορούσαν να είναι οι σεφ μας παρά καλλιτέχνες, γλύπτες, ζωγράφοι ή ποιητές όταν παίρνουν αυτό το μπιφτέκι στα χέρια τους και τον μεταμορφώνουν σε ένα ασύγκριτα αφράτο, ζουμερό burger που σας κάνει να παθαίνετε Παρασκευή από την πρώτη κιόλας δαγκωνιά;

Αυτό το λαχταριστό μπιφτέκι θα το δείτε να πρωταγωνιστεί στο νέο μας video και θα παρακολουθήσετε με αγωνία, αλλά και ράγισμα καρδιάς να κατηγορείται την μια στιγμή και την άλλη να δικαιώνεται και να ανυψώνεται στο βάθρο της επιτυχίας από τον φίλο του και τον σεφ μας.

Και εκεί που θα βρίσκεται μπροστά σας ντυμένο με τραγανές ροδέλες κρεμμυδιού, στολισμένο με ένα ολόκληρο αβγό και περιτριγυρισμένο από πατατούλες τηγανητές, ως τo επικό Hangover Burger μας, θα νιώσετε μέσα σας την αλήθεια του και θα ευχηθείτε να έρθετε και εσείς κοντά του.

Βέβαια, είναι σίγουρο ότι κάποιος από εσάς θα θελήσει να ειρωνευτεί το μπιφτέκι μας και θα πει:

“Τι λέτε ρε παιδιά; Και γιατί να πιστέψουμε εμείς ότι αυτός ο κιμάς δεν είναι κατεψυγμένος;”

Φυσικά και να το πιστέψετε! Από τη στιγμή που μπήκατε στην κουζίνα μας και #MasKanateTsakotous, τα μάθατε όλα! Ακολουθήστε μας, λοιπόν, εδώ και κάντε τώρα ντου στον πάγκο του σεφ μας.

Και προσέξτε καλά. Τρελαινόμαστε να μας κάνετε τσακωτούς. Θα σας δώσουμε ξανά την ευκαιρία!

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη