fbpx allegren wines
Friday's Club Card, summer fridays

ΞΕΜΕΙΝΕΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ;

14 Αυγούστου, 2018
-
Comments 0

Το άκουσμα και μόνο μοιάζει εφιαλτικό και σε σοκάρει η ιδέα να μείνεις το καλοκαίρι στην πόλη. Ακολουθώντας όμως την καθιερωμένη διαδρομή για τη δουλειά σου αντιλαμβάνεσαι πως οδηγείς σε άδειους δρόμους και ξάφνου αρχίζει να σε καταβάλει μια αίσθηση πρωτόγνωρης ηρεμίας, μια έκρηξη ευθυμίας που για καιρό είχες ξεχάσει.

Σιγά-σιγά σε κυριεύει μια ακατάπαυστη επιθυμία να αδράξεις το κάθε λεπτό της ημέρας και ταυτόχρονα μια γλυκιά μελαγχολία καθώς δεν έχεις συνηθίσει να βλέπεις την πόλη τόσο άδεια. Όμως όσο η ώρα περνά, όσο διανύεις τα χιλιόμετρα συνειδητοποιείς ότι αυτή είναι η ευκαιρία σου. Η ευκαιρία σου να χαρείς την πόλη όσο ποτέ άλλοτε. Να ανακαλύψεις τους καλά κρυμμένους θησαυρούς της, να επισκεφθείς τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της αποφεύγοντας τις ουρές, να διασκεδάσεις, να κάνεις μια βόλτα στις βιτρίνες χωρίς να σε ποδοπατήσει το πλήθος, να βγεις με φίλους για φαγητό και κοκτέιλ χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις τραπέζι.

Και οι εκπλήξεις για τον Αύγουστο δεν σταματούν εδώ αν είσαι μέλος των Fridays. Κι αν δεν είσαι; Προλαβαίνεις! Αν μοιράζεσαι το ίδιο πάθος με τους υπόλοιπους θαμώνες ή θα ήθελες να το μοιραστείς γίνε μέλος της μεγαλύτερης παρέας Αmerican casual dining της πόλης και μάθε πρώτος για αποκλειστικές προσφορές, νέα και διαγωνισμούς μόνο για μέλη.

Η προσφορά Summer in the City των Fridays που απευθύνεται σε club members only σου δίνει έναν ακόμη λόγο για να χαίρεσαι την παραμονή σου στην πόλη.

Εάν ξέμεινες στην πόλη λοιπόν, τα Fridays προσφέρουν μια ανάσα δροσιάς και απόλαυσης με μια παγωμένη Margarita και ένα αχνιστό Taco μόνο με 10€.

Μεταξύ των εκρηκτικών μας προτάσεων θα βρεις τα Chicken & Peppers ή Jalapeno Cream Brisket tacos καθώς και τις άκρως καλοκαιρινές Marga-Ritas όπως η Watermelon Margarita με καρπούζι και πεπόνι, η Exotic Margarita με ανανά και tiki bitters ή η δροσερή Peach Fresca Margarita με εκπληκτικό άρωμα ροδάκινου για να δώσεις έξτρα άρωμα και γεύση στο καλοκαίρι σου.

Η προσφορά ισχύει από τις 6 έως και τις 24 Αυγούστου σε όλα τα Fridays γιατί το καλοκαίρι στην πόλη…έχει και τα τυχερά του!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη