It’s official! Το Mardi Gras της Νέας Ορλεάνης τώρα στα TGI Fridays™, έτοιμο να σε παρασύρει στους καρναβαλίστικους ρυθμούς του. Say what? Ποιο Mardi Gras; Εάν δεν το έχεις ακουστά, ήρθε η στιγμή να το μάθεις με μια επίσκεψη στο πλησιέστερο TGI Fridays™ και να ταξιδέψεις γευστικά και μουσικά στο Mardi Gras της Νέας Ορλεάνης
Breaking News: H επιστροφή στη φοιτητική ζωή με συναρπαστικές εξελίξεις! Ένα ακόμη καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και έχεις αρχίσει ήδη να στριμώχνεσαι στα λεωφορεία και στα τρένα για να φτάσεις στη σχολή σου. Πριν σε καταβάλει όμως το άγχος για το πρωινό ξύπνημα, τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τα μαθήματα που πρέπει να περάσεις
ΤIPS ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ, CHEF ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ
Ο Σπύρος είναι ένας από τους μάγειρές μας και αγαπάει τις απολαύσεις. Αυτό ήταν και ένα από τα πιο ισχυρά κίνητρα για να αναζητήσει εργασία κοντά μας. Η αδιαπραγμάτευτη αγάπη του για τα burger μας αλλά και το feeling των Fridays, ταιριάζουν απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του. “ Έμαθα τα TGI Fridays ™ χάρη στα διάσημα
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ FRIDAYS ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Το όνομα στην ταυτότητα μου γράφει Εμμανουήλ Γαλανάκης. Είμαι 21 ετών και έχω μεγαλώσει στην Κρήτη, αλλά βρίσκομαι μόνιμα στην Αθήνα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Σπουδάζω στο τμήμα φυσικοθεραπείας στο ΑΤΕΙ, είμαι πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στο Στίβο, μου αρέσει η φυσική άσκηση αλλά παράλληλα με έλκουν τόσο η τέχνη, όσο και οι δημιουργικές δραστηριότητες. Ασχολούμαι
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ CHEF ΤΩΝ FRIDAYS…
…εκείνοι άλλωστε μαγειρεύουν για εσένα κάθε μέρα! Ο Τάσος Καλοφωλιάς, ο area chef μας, ετοιμάζει με τα πιο φρέσκα υλικά τα dressing που συνοδεύουν τα αγαπημένα σου πιάτα και δίνουν ιδιαίτερη νότα στις σαλάτες σου. Κάθε dressing έχει μία σειρά από περίπλοκα βήματα για να ετοιμαστεί, με το πιο απλό να περιέχει τουλάχιστον οχτώ διαφορετικά
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ GUACAMOLE, ΜΟΝΟ ΣΤΑ FRIDAYS!
Το guacamole έχει πλούσια ιστορία αφού παρασκευαζόταν από τους αζτέκους ήδη από το δέκατο έκτο αιώνα. Ενώ φαίνεται απλό στην εκτέλεση του, θέλει τεχνική για να πετυχαίνει κάθε φορά. Η ποιότητα του αβοκάντο -βασικού συστατικού- κάνει όλη τη διαφορά. Πολύ άγουρο και η συνταγή θα αποτύχει. Υπερβολικά ώριμο και θα πικρίσει. Στα Fridays το guacamole ετοιμάζεται καθημερινά